Вітаю панство)
В нас в Україні з цим ТІГом все таке сире, ніде оком подивитися, майже ніхто нічого не каже в порівнянні ззапорєбрівцамі)) дивлюся англомовні форуми по Європі щоб якось вїхати в тему.
Мої надбання такі: спочатку по грошах, якщо їх обмаль то можно придивитися на те що продається в нас локально Китайський агрегат під брендом ІСКРА TIG 250 PULS, десь 15000грн. приблизно, є вже огляди на тюбчікє https://youtu.be/jaEsUY7aiNs
Тей самий агрегат майже за ті самі кошти під брендом “W Master”.
Далі вже в моєму особистому рейтенгу вже ПАТОН АДИ 200 РАС, (то вже 27000грн.) я його не тестував особисто але судячи по його налаштуваннях він дійсно професійно може, все є і тіг-микс і таке інше. Його прямий конкурент JASIC 200 ac/dc. Кажуть що сервіс на джасік вже є, і гарантію тез дають.
Ми маємо знати що «китай» продається в нас без «сервісу» тобто якщо-шо іхто не відремонтує, тому Патон, але я б брав напряму з їх інтернет чи існуючого магазину в Києві.
Бо люди кпляли наприклад в інтернет магазині єпіцентр чи інших коли знадобилося звернутися в офіційний сервіс по гарантії то починалася дика бюрократія і це разтягувалося на місяці.
Патон постійно допобляє свої продукти та збирають їх не роботи а живі люди тому ця гарантія в 5 год дуже важлива на мою думку.