Показано с 1 по 10 из 46

Тема: кто и что может сказать по поводу даных апаратов *Kramer 200 dual pulse* и *magnum 214 dual pulse*

Древовидный режим

Зарегистрированный
    Поблагодарили 117 раз(а) в 96 сообщениях
    Цитата Сообщение от Qwazar Посмотреть сообщение
    Да нет ничего нового . Есть процессор и силовая часть . Это все что есть из того что можно увидеть и пощупать . Это все обкатано , обсосано и ничего нового не придумать . Дело за мозгами которые будут дергать затворы транзисторов управляя силовой частью . Это как Андроид и винда . На нас тестируют ПО , а потом спустя год , и то может быть , что-нибудь исправят . А худшем случае сделают ещё хуже
    А я й не кажу що там щось аж таке нове. Просто згадуваний півавтомат в Польщі коштує на сьогодні 1900 злотих (без знижок і оферт) Знайди в нас хоть щось подібне і хоть з подібною цііною. Більш - менш з подібними характеристиками апарати у нас коштують більше ніж в два рази, а то й ще дорожче.
    Я розумію, що тут мало бажаючих купувати зварювальний з імпульсними режимами зварювання, бо крім синергетичних програм самого апарата потрібні ще й програми в "твердому диску " самого зварювальника, бо сам апарат, навіть брендовий, варити не буде. Це я кажу з власного досвіду, використовуючи апарат з можливістю зварювання в імпульсному режимі.
    Скажу більше, я колись вже запитував чи передбачають розробники "Атома" запускати нові моделі з імпульсним режимом. Довший час моє запитання було ігнороване, і лише недавно відповіли — НІ. Ні, то ні, це справа самого виробника. Але маю таке відчуття, що найближчим часом почнуть правдами і неправдами тягати їх з Польщі.
    Я бачив відео (яке власник вже видалив по деяким причинам) роботи Крамера в 4 пульса ...вигляд швів приємно вразив.... Питання — лише в надійності апарата.

2. Пользователь сказал cпасибо:

Qwazar (31.12.2019)

Ваши права