А я й не кажу що там щось аж таке нове. Просто згадуваний півавтомат в Польщі коштує на сьогодні 1900 злотих (без знижок і оферт) Знайди в нас хоть щось подібне і хоть з подібною цііною. Більш - менш з подібними характеристиками апарати у нас коштують більше ніж в два рази, а то й ще дорожче.
Я розумію, що тут мало бажаючих купувати зварювальний з імпульсними режимами зварювання, бо крім синергетичних програм самого апарата потрібні ще й програми в "твердому диску " самого зварювальника, бо сам апарат, навіть брендовий, варити не буде. Це я кажу з власного досвіду, використовуючи апарат з можливістю зварювання в імпульсному режимі.
Скажу більше, я колись вже запитував чи передбачають розробники "Атома" запускати нові моделі з імпульсним режимом. Довший час моє запитання було ігнороване, і лише недавно відповіли — НІ. Ні, то ні, це справа самого виробника. Але маю таке відчуття, що найближчим часом почнуть правдами і неправдами тягати їх з Польщі.
Я бачив відео (яке власник вже видалив по деяким причинам) роботи Крамера в 4 пульса...вигляд швів приємно вразив.... Питання — лише в надійності апарата.