+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Комбинированный просмотр

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Насправді зараз у мене все працює, окрім того що змінний резистор доведеться ще раз перепаювати тому що зараз працює усе навпаки і як я і думав перший раз запаяв я його правильно.

Це тест без усіляких дроселів на тоці 50-60 ампер по регулятору, здається мені що в серцевині трансформатора достатньо фериту щоб усе працювало рівно без дроселя. Я багато не тестував, єдине що дуга складніше здається трохи розпалюється.

потім я проводив усілякі тести з дроселями і всі вони працюють.

НЕ буду я розяснювати що зараз і як, немає у мене на це бажання. Скажу тільки що той шов що покладений ближче до правого нижнього кута покладений через дросель на феритах, вірніше через один шматок на 7 феритів що залишився не розібраним він нього. все було на тому самому тоці 50-60 ампер.

Потім я взяв цей дросель

і вирішив на ньому трохи перевірити як працює регуляція потужності.

Це покладено на тоці 110-120 ампер Через дросель як на фото. В кінці десь знову перегоріла проводка в будинку доведеться дивитися наступного разу що і як. При мінімальному положенні регулятора дуга теж розпалюється зараз через цей дросель. По іскрах скажу що судячи з моїх спостережень ніякий дросель від них не захистить повністю. без маски біля такої роботи робити нічого.

На цьому власне все. Регулятор приведу в порядок і на цьому кінець. Більше я відписуватися на цьому форумі не планую. Як максимум ще може колись буде на уоні тест і то не факт.

PS: те що там хтось пише що мовляв тільки трансформатори варять, помоєму це все маячня...
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 02.12.2019 в 20:37.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 335 раз(а) в 246 сообщениях
    Цитата Сообщение от hizerqqq Посмотреть сообщение
    Насправді зараз у мене все працю
    Простите, на ваши швы противно смотреть, не говоря уже о том, чтобы брать эту дрянь в руки или кому-то показывать. Не позорьтесь, и не тратьте время на этот идиотизм, а лучше поучитесь варить, как вам тут уже сказали, и не раз.
    Да, а дроссель, намотанный на полусгнившем болте - это нечто. Вы что, нищий ???

3. Пользователь сказал cпасибо:

Микитович (04.12.2019)

4. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме

Ваши права