Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Древовидный режим

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    В цілому по вентилятору проблем схоже не буде. новий вентилятор на 0,22 ампера. А той що там стоїть на 0,35. у цього можливо обороти і так трохи менші, але по паспорту він теж відносно високошвидкісний. хай може ще старий поробить поки, але в цілому він не надійний всеодно той вентилятор що там стоїть. високі оберти в нього дуже, балансування на ньому не видно, а підшипник самий примітивний. не сказати що зараз він прямо хто знає який проблемний вже, але швидкість обертання висока і буде ставати йому тільки гірше від подальшої роботи як скоро він буде зовсім не придатний для роботи я незнаю.

Далі я ще вирішив розібратися з тим що там по тих резисторах де я допаяв 2 штуки по 1 ком, в цілому цей ланцюжок відповідає на закривання тирістора який у мене був запаяний неправильно і активує це все захист по току в апараті схоже, можна подумати що своїми діями і тільки розбалансовую його спрацьовування, але може бути не тільки так тому що той діод який вигорає разом з транзисторами в цьому апараті на пряму під'єднаний до цих резисторів іншим контакторм від трансформатора, і окрім трансформатора там наврядчи щось може палити цей діод, логічно що при більшому опорі там шанси на вигорання в майбутньому цього діода будуть меншими. В китайській схемі там стоїть резистор на 100 ом і діодний міст на 4 транзистори замість одного. в цьому апараті було два резистори які в сумі давали щось близько 70-80 ом, я замінив на 255 здається. як буде саме краще я незнаю, але от результати приблизно такі.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 24.11.2019 в 13:32.

Ваши права