+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Комбинированный просмотр

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Те кто хочет усовершенствовать и получить аппарат получше - те как минимум спрашивают и советуются.
    Так написано що ніби усе що тут пишеться можна до чого застосувати. в підсумку виходить так що все треба пробувати. Багатьох проблем могло і не бути, але дух експерементаторства... без нього теж не все можливо зробити. А так тут вийди скажи що у мене дешевий, поганий апарат, а я хочу щоб хороший був, сумніваюся я тут що тут буде продуктивна дискусія з цього приводу. тут сам робиш, дещо впринципі виходить навіть і то все засрано незрозуміло чим у цій темі.

Я вже і не хочу тут навіть питати як поставити правильно дросель на цей апарат, хто його знає чи розуміє тут хтось як працює уся схема і чи захоче писати щось варте того щоб його читати. Може воно і не розраховано ні на який дросель взагалі, я цього точно знати не можу.

Зарегистрированный Аватар для Микитович
    Поблагодарили 574 раз(а) в 387 сообщениях
    Цитата Сообщение от hizerqqq Посмотреть сообщение

Я вже і не хочу тут навіть питати як поставити правильно дросель на цей апарат, ....
    Который раз подряд ВАм и спокойно и энергично объясняют что в этот аппарат дроссель устанавливать безсмысленно, это только ухудшит его работу.
    А уж такие колбасы вообще глупость безграмотная

І ШО???

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме

Ваши права