Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Древовидный режим

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от mayachka Посмотреть сообщение
    А вообще-то, оказывается, классный аппарат был. Даже, уже "будучи в морге", до сих пор издает признаки жизни.....
    Значить купуйте і користуйтеся. Будете на "гребені хвилі"...

В цілому як на мене конструкція цікава і може там і нічого горіти не буде в нормальних руках, якщо вчасно замінити підстроєчний резистор наприклад. і вирішити проблему з доданим резистором який не ясно треба там узагалі чи ні.
    от тільки окрім цього, те що дросель на нього не стає або я незнаю просто як це правильно зробити це відчутний недолік у тому щоб пробувати зробити з цього апарату щось реально не погане. Так в ньому практично завжди труднощі з розпалом дуги. новий трансформатор став відчутно індуктивнішим і дуга розпалюється там де її раніше не було, але шкварчить тепер. прибрати шкварчання без дроселя можна тільки трансформатором по китайській схемі 14:5, але нормальною мідною обмоткою. Але у цієї технології немає перспектив для того щоб принципово покращити розпал дуги на цьому апараті.

Поки мені писати більше нічого проведу пізніше тест з китайською обв'язкою на вихідних діодах потім будуть остаточні висновки і все.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 11.11.2019 в 12:18.

Ваши права