Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Древовидный режим

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    В китайській схемі на тому місці є сенсор напруги який виходить на плату керування.

По окалині я поради не давав, а спитав чому було так не спробувати. Хоча я незнаю навіщо тут узагалі про це писати і що я ще повинен був написати з цього приводу.

Якщо нічого не робити то напевно завжди повний нуль по цій темі в голові буде. Невже не ясно що спеціалісти по технологіям зварювальних інверторів біля таких апаратів в їхніх проблем не збираються їм напевно є за що думати і так. Для мене це теж не основне заняття. Але тотальна тупість декого усе ще не дає це зрозуміти. Хоча ні, це синдром троля.

Місяць назад я взагалі думав що основна характеристика цього апарату це максимальний ампераж і що тільки у цьому напрямку його можна модернізувати і як би нічого не робилося все б напевно так і було в моїй голові. Хоча і зараз яким буде кінець цього проекту я ще не знаю. Не на всіх схемах є ця подвійна китайська обмотка на трансформаторі щоб їх порівнювати з тим що тут є і робити висновки.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 09.11.2019 в 15:12.

Ваши права