+ Ответить в теме
Страница 69 из 113 ПерваяПервая ... 19 59 67 68 69 70 71 79 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 681 по 690 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Зарегистрированный
    Поблагодарили 675 раз(а) в 425 сообщениях
    Цитата Сообщение от hizerqqq Посмотреть сообщение
    Стараюся думати що синдром "розумного інтернет троля" я вже переріс
    Да полно Вам, никто, кроме Вас, так не думает.
    Свои же посты пробовали читать сами? Это же вывих мозга! Содержимое постов сводится к: можэ, але, зовсим, думаю, напэвно - неуверенность и свои особенные/ошибочные догадки.
    Но один пост принёс реальную пользу: я как раз рассматривал Вашу колбасу из дросселей, когда подошла супруга, посмотрела на картинку и сказала: надо не забыть лука купить!

2. 5 пользователя(ей) сказали cпасибо:

grozdov (06.11.2019), Qwazar (06.11.2019), Микитович (06.11.2019), Николаевич (06.11.2019), Сварной2016 (07.11.2019)

Зарегистрированный Аватар для Qwazar
    Поблагодарили 1,557 раз(а) в 826 сообщениях
    До меня дошло : в психушке врач иногда забывает закрыть дверь в кабинет и выживший из ума недоэлектрик периодически дорывается до компьютера . Вот и все
    Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
    Атом I-180 MIG/MAG New ,
    MCU MIG-200 PULSE PRO

4. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    ...посмотрела на картинку и сказала: надо не забыть лука купить! - а вы говорите пользы нет

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Зробив я простіший дролель на 8 витків з другої серцевини транформатора і результат такий як і був, апарат з ним просто не варить і не іскрить навіть хоча на байонеті іскра є. Схоже що тут треба якось дороблювати схему вихідних діодів, буду пробувати розібратися з цим пізніше. Поки що схоже на те що дроселі на це апарат так просто не стають.

Зарегистрированный
    Поки що схоже на те що дроселі на це апарат так просто не стають. - ну это если бестолково делать.

Блокированный
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    Поки що схоже на те що дроселі на це апарат так просто не стають. - ну это если бестолково делать.
    Що таке по вашому робити толково питати не берусь тому що вашу схему дроселя я вже бачив і наврядчи вона мені тут сама по собі чимось допоможе. Покищо максимально схожа на цей апарат по вихідних діодах у мене китайська схема з якої я дивився плату керування. І там на ній паралельно діодам стоять резистор на 22 ом і конденсатор потім за ними йде дросель, а за дроселем між плюсом і мінусом два конденсатори на 10 нф середина скрутки яких йде на землю, хоча у мене апарат працює без заземлення. Поки що думаю я що треба робити щось подібне.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 09.11.2019 в 13:11.

Зарегистрированный
    Що таке по вашому робити толково питати не берусь тому що вашу схему дроселя я вже бачив і наврядчи вона мені тут сама по собі чимось допоможе. - да вы так и не поняли - то схема специально для вас была нарисована в тему бреда, которым вы и занимаетесь.
    Сначала разберитесь зачем стоят те элементы в схеме, о которых вы написали - и будет аппарат с дросселем или без него - эти элементы нужны, потому как без них могут быть проблемы с другими элементами схемы, как с транзисторами.

Блокированный
    Знімати я нічого не планую. Буду дивитися що стоїть там бо там є вихід на невелику плату з плюсу після діодів, але то може бути якийсь сенсор. А конденсаторів тих по 10 нф там може і не бути, можливо вони працюють як розкачка для дроселя, але поки я цього незнаю. Транзистори запасні ще є. Буду пробувати. Хоча перед тим ще спробую пошукати інші схеми.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 09.11.2019 в 13:36.

11. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Зарегистрированный Аватар для Микитович
    Поблагодарили 574 раз(а) в 387 сообщениях
    Цитата Сообщение от hizerqqq Посмотреть сообщение
    ..... там є вихід на невелику плату з плюсу після діодів, але то може бути якийсь сенсор....
    Якби наший уславлений модернізатор розумів що таке сенсор то він такого би не написав.
    Так само як і про пошук скляної окалини: "А чого неодимовий магніт не взяти було і не спробувати ним..."

Разум не ведает что выдают на гора язык и руки.

Так что продолжаем писать эпопею о том как Модернызатор модернызырует то, в чем абсолютно не разбирается.
    И не собирается.

13. Пользователь сказал cпасибо:

Xort01 (09.11.2019)

Блокированный
    В китайській схемі на тому місці є сенсор напруги який виходить на плату керування.

По окалині я поради не давав, а спитав чому було так не спробувати. Хоча я незнаю навіщо тут узагалі про це писати і що я ще повинен був написати з цього приводу.

Якщо нічого не робити то напевно завжди повний нуль по цій темі в голові буде. Невже не ясно що спеціалісти по технологіям зварювальних інверторів біля таких апаратів в їхніх проблем не збираються їм напевно є за що думати і так. Для мене це теж не основне заняття. Але тотальна тупість декого усе ще не дає це зрозуміти. Хоча ні, це синдром троля.

Місяць назад я взагалі думав що основна характеристика цього апарату це максимальний ампераж і що тільки у цьому напрямку його можна модернізувати і як би нічого не робилося все б напевно так і було в моїй голові. Хоча і зараз яким буде кінець цього проекту я ще не знаю. Не на всіх схемах є ця подвійна китайська обмотка на трансформаторі щоб їх порівнювати з тим що тут є і робити висновки.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 09.11.2019 в 15:12.

+ Ответить в теме
Страница 69 из 113 ПерваяПервая ... 19 59 67 68 69 70 71 79 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права