Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Древовидный режим

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    Не ну оно конечно хорошая ковбаса получилася. Только для вас - hizerqqq, последняя китайская разработка в области дросселестроения.
    Вложение 9818
    Краще за все працює осцилятор наскільки розумію я, але думати за нього у мене бажання немає. Буду так щось простіше робити під конкретний результат по зварюванню електродом і все. Тепер я принаймі точно знаю як працюють ці потужні ферити в таких конфігураціях, трохи я витратився на них, але це не така біда поки що.

В цих високочастотних лініях важлива не тільки сама індуктивність дроселя як число, а і те яким чином усе зібрано і взаємодіє. наскільки розумію я серцевини треба брати по "м'ягше" по індуктивності, а наружні витки повинні бути по масивніше тільки тоді це буде насправді ефективно. Треба максимально знижувати реактивний опір для високих частот. СИльні ферити його дуже сильно підвищують, тому їх і використовують як фільтри, але це мені стало зрозуміло тільки тепер.

Я коли робив цей дросель думав що вч токи будуть усі вирівнюватися в ньому і виходити як одне ціле, але насправді як виявилося вони там просто зникають і все. і розганяти далі цю "технологію" просто нікуди. Хто це все знає тому звісно добре, але я дізнався тільки після того як все зробив. трансформаторні серцевини судячи з усього не фільтрують реактивним опором частоти в цих діапазонах тому наступний дросель скоріше за все буде саме з ними.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 05.11.2019 в 17:05.

Ваши права