+ Ответить в теме
Страница 58 из 113 ПерваяПервая ... 8 48 56 57 58 59 60 68 108 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 571 по 580 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Життя не стоїть на місці, поки я не займаюся апаратом і не бачу сенсу просто так тут щось писати для того щоб просто створювати більше тексту. Думаю колись пройдуся по усіх проблемних місцях ще раз з тестером і перепаяю транзистори. Потім буде видно чи досяг я бажаних результатів чи ні. Так чи інакше я думаю що багато чого тут буде корисним в плані інформації. Чесно кажучи я не вважаю що цей апарат був гарно зроблений з заводу і задачі показати тут якийсь майстер-клас по цих усіх роботах у мене не було, щось виходило, а щось у самого не вийшло, наскільки просунувся я з цим усім настільки і просунувся. зараз основна версія це транзистори, ну і може для більшої впевненості ще протру одне місце під мікросхемою, хоча там і так було все прозвонено тестером. Коли і яке буде продовження я поки не знаю, на цьому поки що все.

Практично усе що я там робив я робив перший раз у житті. І від себе можу добавити лише те що не варто поспішати змінювати транзистори в зварювальних інверторах на нові без перевірки схеми на оцилографі, або якщо схема відносно проста то можна обійтися заміною потенційно проблемних компонентів якщо таких не багато. Зараз у мене є 6 транзисторів, можливо 4 з них усе ще робочі, але вибрати їх звідти для мене проблема. Діод доречі який завжди вибивало з транзисторами і який не прозвонюється коли під'єднаний під час останього вімкнення залишився цілий.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 12.10.2019 в 18:28.

Зарегистрированный Аватар для Qwazar
    Поблагодарили 1,557 раз(а) в 826 сообщениях
    Восстание машин 2 против человека . Скоро на LSD экранах всех сварочников страны
    Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
    Атом I-180 MIG/MAG New ,
    MCU MIG-200 PULSE PRO

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    А я то обрадовался - продолжаеммммммм. А оказывается нет
    Мой комент к написанному.
    Практично усе що я там робив я робив перший раз у житті. Ну да - думал щас, бац-бац и будет супер. А оно не так просто. Не знаешь - спроси. А так вызвал своими действиями посмешище. И что я думаю - ни черта ты не понял. А это подтверждение - Думаю колись пройдуся по усіх проблемних місцях ще раз з тестером і перепаяю транзистори.
    а это Так чи інакше я думаю що багато чого тут буде корисним в плані інформації.
    и что там полезного? как красить трансформатор.
    Чесно кажучи я не вважаю що цей апарат був гарно зроблений з заводу - так это потому, что не получилось путём чего нибудь как нибудь наворотить и получить желаемый результат. Отремонтируете штук 100 разных аппаратов тогда сможете сказать что лучше, а что хуже и отличается не только цветом корпуса, а конкретно и аргументировано сравнить аппараты по своим техническим характеристикам в цифрах и их функционалу.

ЖДЁМ ПРОДОЛЖЕНИЯ АПОКАЛИПСИСА

Зарегистрированный Аватар для Микитович
    Поблагодарили 574 раз(а) в 387 сообщениях
    Це була повість про те, як один технічно безграмотний але дуже самовпевнеий в собі нездара задавав під хвіст перцю маленькому терплячому китайцю і що з цього вийшло.

Схоже що друга серія цього автора якщо і вийде до друку то її фінал буде ще смішнішим.
    Автор купить собі оцилограф, зарядить в мультиметр новий боєкомплект батарейок і потім буде задавати питання - 567 омів при прозвонці діодів це добре або погано.
    Оцилограф буде використовувати як підставку для крутих паяльників, бо до чого там ті картинки він так і не второпає.

А от один діод хоч і не прозвонюється але автор абсолютно впевнений що він цілий. Певно вміє заглядати в саме нутро через анус.
    Ну і звичайно купу картинок своїх досягнень впереміжку з сіськи-піськи
    Це якщо буде продовження.

А поки таймаут на гіркі роздуми і ну і може для більшої впевненості протирання одного місця під мікросхемою, мабуть до скрізних дірок.
    Набирайтеся сил.
    Ми всі будемо чекати нові шедеври.

Блокированный
    Цитата Сообщение от Микитович Посмотреть сообщение
    Це була повість про те, як один технічно безграмотний але дуже самовпевнеий в собі нездара задавав під хвіст перцю маленькому терплячому китайцю і що з цього вийшло.

Схоже що друга серія цього автора якщо і вийде до друку то її фінал буде ще смішнішим.
    Автор купить собі оцилограф, зарядить в мультиметр новий боєкомплект батарейок і потім буде задавати питання - 567 омів при прозвонці діодів це добре або погано.
    Оцилограф буде використовувати як підставку для крутих паяльників, бо до чого там ті картинки він так і не второпає.

А от один діод хоч і не прозвонюється але автор абсолютно впевнений що він цілий. Певно вміє заглядати в саме нутро через анус.
    Ну і звичайно купу картинок своїх досягнень впереміжку з сіськи-піськи
    Це якщо буде продовження.

А поки таймаут на гіркі роздуми і ну і може для більшої впевненості протирання одного місця під мікросхемою, мабуть до скрізних дірок.
    Набирайтеся сил.
    Ми всі будемо чекати нові шедеври.
    Я вже казав і ще раз кажу, ви ніхто і звати вас ніяк. Тільки те і знаєте що накогось намовляти і мірки якісь свої присвоювати. Кому це все треба окрім вас? І я незнаю... Тому залиште свої букви собі.

Цей апарат можна увесь зібрати по новому, але мені зараз не до того, як і не до вас впринципі. Є така ''робота'' в інтернеті писати і це саме ваш випадок. Я пишу прямо як є, і не звик влаштовувати довгі дискуї з якихось неадекватиних приводів. Людей багато різних, кожному не догодиш і задач у мене таких немає. Висновки вже зроблені, ідіотом я себе усе ще не вважаю навіть з цим ''апаратом''.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 13.10.2019 в 10:35.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 675 раз(а) в 425 сообщениях
    Лет 12 назад, в силовой электронике я мало что понимал, хоть и радиолюбитель с пелёнок. И вот захотелось мне сделать инверторный сварочник. С год я читал форумы самоделкиных, и ещё где-то год собирал. Спалил пару ключей по собственной глупости, но в конце концов он заработал и работает до сих пор. Ошибки свои я осознал, на форумах задавал вопросы, да только никто не хотел помогать, то есть пришлось всё самому.
    Наверное как то примерно так и у каждого здесь. Вам же пытались помочь, направить на путь истинный, да только что пнём о сову, что совой об пень - одно и тоже. Вместо того, чтобы сказать "спасибо", у Вас ещё и претензии имеются?
    Вот это наезд, браво! Горе-уничтожитель аппарата учит жизни матёрых ремонтников. Ну что тут сказать? И так уже говорилось, что Ваша писанина, хоть и содержит много букофф, та только толку там "0", один вред. Тему в пору переименовать "как делать не надо".
    Уму-разуму Вас учить бесполезно, дядька то взрослый, а может это уже маразм? Вы с аппаратом отработали чётко по предсказанному сценарию, и каков результат? Есть чем гордиться? Столько труда, столько топтания клавы, и всё-равно "0", пустой ноль. И не большая дыра в бюджете. Зато самооценка, как видно, не пострадала. Вы его не отремонтируете, н-и-к-о-г-д-а. Ну или чуть-чуть опуститесь на землю, и начнёте спрашивать, научитесь общаться, а там глядишь, может ещё пару душ полупроводников выпустите. Аминь!

8. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Микитович (13.10.2019), Николаевич (13.10.2019)

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    Наверное как то примерно так и у каждого здесь. - Всё правильно, сваркостроителями или ремонтниками не рождаются ими становятся. Хорошо хоть свой аппарат раздолбал, а не чужой - правда ему то пофиг.

10. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Анатолий (13.10.2019), Микитович (13.10.2019)

Зарегистрированный Аватар для Микитович
    Поблагодарили 574 раз(а) в 387 сообщениях
    Заліз на сцену щоб сильніше за всіх свиснути, майже місяць надувався-тужився - і обисрався.
    От як завжди буває з невігласами.

А на біс зможете?

12. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Блокированный

Професіонали свої справи можуть узагалі займатися виробництвом транзисторів в дома. А тут що... дружба якої не було скінчилася.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 675 раз(а) в 425 сообщениях
    Вообще не понятно, к чему это видео... Не надо такое смотреть, а то ещё и правда дома начнут клепать, и плевать на чистоту среды и тех.процесс.., прямо как Вам...
    Читаем один форум, а пишем на другом?

+ Ответить в теме
Страница 58 из 113 ПерваяПервая ... 8 48 56 57 58 59 60 68 108 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права