-

Тепер маючи схему знову повернувся До тих "замкнутих" елементів І на схемі вони схоже є, якщо я там в низу переріжу вихід 4 доріжки на мінус на тих "розводках" біля мінусу з трансформатора, то якраз цей резистор R1 в 1 ком включиться в парі з конденсатором якого на схемі немає в цю мережу між виходом на мінус і 2 ногою меншої мікросхеми. так що в майбутньому думаю що це актуально, тільки конденсатора в схемі немає, але думаю що він там замкнутий за резистором і виконує виключно якусь "пом'якшуючу" роль. Але може бути і таке що схема якось повністю перероблена і все там тепер функціонує по іншому, хоча і не факт. Ці резистори в 1 ком і 100 ом на ній є. Але там ще на 4 ногу плати йде конденсатор 104J100, хоча можливо все так і треба, бо тут теж два виходи на цю сторону на схемі один з мінуса другий можливо з того конденсатора і якраз він проходить тільки через 100 ом.
Хочеться попробувати запустити апарат так як є, потім якщо буде працювати відріжу там вихід 4 доріжки плати на загальний мінус на який виходить і 2 доріжка. Все каже про те що так як там зараз є бути не повинно. Але думаю для тесту на роботоздатність це не критично. Просто зараз зі схеми виключений цей резистор в 1 ком і той конденсатор що стоїть поряд з ним, як наслідок туди далі на мікросхеми проходить більше менш очищеного току.
Чесно кажучи я сьогодні дуже довго там усе роздивлявся, царапав і відкусував тому що і досі не зрозуміло для чого там усе зроблено саме так і чому постійно потрібно бути самим розумним з подібних приводів.
Последний раз редактировалось hizerqqq; 10.10.2019 в 21:42.
-
Ваши права