Знаю как минимум одно место, где будет КЗ, и установлен резистор. Иногда ставят резистор до диодов трансформатора тока, и там будет звониться КЗ.
Знаю как минимум одно место, где будет КЗ, и установлен резистор. Иногда ставят резистор до диодов трансформатора тока, и там будет звониться КЗ.
Відрізав 4 ногу від плати так щоб можна було її назад припаяти з верху кз зникло на самій платі, але той маленький кусочок що йшов до конденсатора 140j100 все ще на кз. конденсатора вже немає і дорога на плату обрізана, я не розумію де там цей контакт з 2 ногою береться.
Все стало зрозуміло, там біля конденсатора 104j100 є перехід на загальний 0 що іде з центрального трансформатора, але як так виходить що Всі ці елемети стоять у цій мережі де все одним проводом зматано я зрозуміти всеодно не можу. РІзати я напевно нічого не буду тому що не розумію суті того що там відбувається, доведться усе збирати назад як було, шукати заміну на транзистор V8 і можливо шукати який конденсатор стояв в парі з ним.
Последний раз редактировалось hizerqqq; 10.10.2019 в 16:09.
140j100 это новые китайские конденсаторы с буквой "j" они при замере тестером показывают КЗ, а под напряжением работают нормально - китайцы однако
Пора уже ТГР выпаивать и проверять обмотки.
Знатный троляка попался , жирный такой ))
Нихрена это не транзистор , это черная хреновина с тремя ножками и маркировкой R6G .
А шо воно таке я хз . Но это точно не транзистор . Возможно это лоудроп стабилизатор на 5в 1.5А
Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO
тут є стабілізатор на платі в парі з двома ємностями на 47 мф так він звониться тестером. і позначення у нього VT5, а не V.
Буду зараз назад запаювати усі дрібниці що були з R1, хай воно буде усе як є, але на майбутнє я в принципі знаю де треба дорогу перерізати щоб ток пішов одною стороною і цей резистор який там стоїть на 1 ком і конденсатор поруч з ним включилися в роботу. Просто у китайців там усе зроблено капітально і не схоже на те що просто хтось замкнув ці доріжки по за схемою, тому не хочеться щоб вийшло як з оптопарою що щось своє зробив, а воно не вийшло, хоча тут здається що все ж щось не так у цих всіх елеметах і тому як вони там з'єднані. Просто зараз різати там дорогу в неробочому апараті наврядчи до чогось приведе. Треба робити щось розраховане на конкретний результат, а потім якщо все раптом буде працювати можна пробувати різати дорогу і чекати якийсь ефект. Чіркнути там дорогу хвилина справи навіть коли вже все буде зібрано.
Транзистор V8 на місце ставити поки не буду. Буду пробувати замінити його на щось нове і ще можливо конденсатор якого там немає спробую десь до нього знайти.
Последний раз редактировалось hizerqqq; 10.10.2019 в 18:10.
Плата явно не китайская, имеет инопланетное происхождение - китайцы ведь в космос летали, вот марсеане и презентовали китайцам плат полный корабль - теперь китайцы их ставят в сварочники и прут всё в украинудля модернизации
![]()
Транзистор V8 на місце ставити поки не буду. Буду пробувати замінити його на щось нове Можно поставить МП40 или что то из этого ряда на радиаторе. Ну или радиолампу 3,14Зda - и должно заработать.