Цитата Сообщение от Qwazar Посмотреть сообщение
я ждал этого . ибическая сила . йолоп ты . а теперь вспомни какого ты полез в аппарат .изза возможно глючного резюка угандонил все что только можно
Я не впевнений тому що усе тільки так. тут комплексна проблема, якщо ставляться конденсатори треба дроселі і термістори, якщо транстформатор не того рівня що треба то він не того рівня що треба для адекватної роботи на усій шкалі потужності, якщо на патон 160 ставлять намотку з мідних пластин, то тут на 130 ват 3 алюмінієві дротики..., плюс у мене тут не має постійного робочого процесу і відточених технологій усе доводиться тестувати і іноді вилазить якесь гівно типу цього резистора який на 1 ком виявляється по своїй шкалі. і іще в парі з ним стоїть незрозуміло що взагалі.

новий трансформатор на 198 вольтах в мережі показує 48 вольт вихідної напруги, може він не для роботи на слабкій мережі, але поки що це як виявилося для мене не головне. Хороші апарати з дроселями при еталоній мережі показують 55 вольт на виході. якщо чесно я поки не знаю ще чи буде він узагалі працювати, у мене немає можливості його перевірити по роботі з електродом.