Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Древовидный режим

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях

КУпив сьогодні такий вольтметр в апарат. Були ще сині і жовті, але вирішив я що білий буде краще так як кантора що випускає апарати для зварювання не дуже шикарна і створювати видимість того що все у ньому як треба з заводу немає сенсу.

Вольтметр показує на 4 вольти більше ніж контрольне реле digitop, швидкість оновлення цифр у реле дещо більша, але це я думаю не так принципово. Вважаю що цієї точності буде достатньо. Мультиметер показує на 8 вольт більше ніж контрольне реле digitop.

Може можна було і раніше мережу на вольти мультиметром перевірити, але через поради усіляких майстрів електронщиків з далекого минулого я думав що зробити це не вийде. ТАк що от так от. Так чи інакше я знаю що по паспорту в моєму апараті коєфіцієнт вихідної до вихідної напруги 2,93 і якщо на стандартному транформаторі апарат показував 65 вольт наприклад, то у мережі у цей час ймовірно було 65*2,93=190 вольт. Якщо буде все нормально то я порахую новий коефіцієнт з новим трансформатором він повинен бути тепер трохи меншим. Ще думаю проміряю мультиметром напругу на виході при роботі з електродом щоб знати наскільки вона реально просідає в моїх умовах і наскільки це близько до просідання мережі в апараті на вході.
    Всеодно одним мультиметром перевіряти напругу і на вході і на виході було проблемно, поперше у нього може бути не висока точність на напрузі перемінного току, подруге хтось увімкне чи вімкне чайник поки я буду перекидати щупи і я вже нічого не наміряю там взагалі. тому паспортні данні з 220/75 вольт мають приблизно таку саму точність, а може навіть ще вищу.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 01.10.2019 в 16:02.

Ваши права