Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Древовидный режим

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях

Забрав я от такий от якісний на мою думку трансформатор по ціні одного конденсатора. Але якщо такої можливості немає то хвилюватися нічого його можна намотати самому з якогось силивого кабеля, тут не одна жила. Просто я зараз не бачу для себе сенсу шукати щось ще якщо можна тупо купити готове дешево. А якщо робити самому то треба ще ізоляцію якусь придумувати краще ніж це лакове покриття ще нічого не придумали. Апарат просто в селі, а я поки що в місті так що не завжди є час на якісь додаткові маніпуляції.. і повитках там уже все вижато на максимум, ніяких міжвиткових кз немає. тільки бери, міняй і користуйся. Плюс можна ще для когось трасформатор змотати на тій серцевині що була у трасформаторі в апараті. По ізоляції думаю брати термоусадку. не дешево, але її там теж не кілометри треба. БУде "запасний". може колись зберусь поропаяю усі силові доріжки на платі додатковим проводом зверху, поставлю зразу два цих трансформатора, поміняю транзистори на 60n60 і буду крутити його до 180А, але це все не очевидно, треба нормальний дросель вхідний, у мене мережа не фонтан для тестів. Ще можливо треба 4 паралельних діода монтувати притому можливо на один радіатор що там вже є і дивитися чи можна його підсилити якось мідною жилою наприклад.
    Трансформатор новий важить 300 грамів, так що думаю це не така критична вага при загальній вазі апарату в декілька кг. Потім тільки потужніший вентилятор туди і можна розганяти. Хоча вентилятор конкретно в цьому апараті і так не поганий. Не бачив я там ще ніколи ніяких перегрівів, але там і потужність зараз в цілому не висока.

Остаточні результати тільки після заміни і тестів по провару. думаю що цей трансформатор десь 160-180А реальної потужності має, якщо той що там стоїть убогий тягне ~100А на максимумі.

при бажанні перематати можна усе недорого https://electrica-shop.com.ua/p3067-...goprovolochniy прекрасний кабель один раз на первинну обмотку і в два рази його скласти на вторинну, ще є дріт 10мм2, як варіант термоусадкою можна покрити тільки первинну обмотку, а вторинну покрити мальярним скотчем, або все малярним скотчем і залакувати після обмотки і перевірки на міжвиткове кз. Реальний діаметр жили має бути 2,76 мм при 6мм2 перерізі. тільки з ізоляції треба витягнути. метри 2 його там не більше треба.. Треба тільки перевірити на практиці як кількість витків на первинній обмотці буде діяти на роботу апарату в цілому, тут можна багато придумувати, але я не науковий спеціаліст і достанього досвіду роботи з цим усім у мене немає. Якщо на новому трасформаторі варити не буде треба буде 14:4 мотати так як у китайців було, але думаю що цього не буде. Принаймі мова йде про пониження вольтажу так що вибити нічого не повинно. Додивився відео про джерард і все помоєму очевидно там на виході 90 вольт замість 50. І справа якраз у цих обмотках. ЯКщо у людей нормальні апарати варять на 50 вольт значить усе правильно китайці просто пожлобилися 8 витків домати, така у них політика.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 25.09.2019 в 22:19.

Ваши права