-
Зарегистрированный
Всі Ваші домисли походять від незнання:
- "якщо і створюють якись опір то тільки на реактивних токах які заряджають конденсатори на старті" - це забезпечується резисторами ( оті 4 коричневі штуки і синеньке реле);
- " це на експеременти з додатковим силовим трансформатором тороноїдального типу" - про транс вже писав, в моєму такого типорозміру видає 180 А с запасом, а от попалити силові ключі - це запросто;
- " скільки для того щоб мережа не страждала від вашої роботи" - забезпечується коректором потужності (AFC).
2 конфорки індуктивної варочної панелі дають більше навантаження на мережу ніж нормальний інвертор з вихідними токами 130-150А.
Мій сусід по дачі купив такий апарат, вірніше з такою начинкою але іншою назвою. Спочатку плювався то не запалює, то дугу не держить.
Я підібрав йому електроди, трошки показав, тепер він сам і паркан собі зварив і причеп до машини та і багато іншого.
Варив і я його апаратом, ознайомився з начинкою, знайшов схему. Звичайно що це не Порш і не Ауді а нормальний робочий апарат дешевого сегменту.
Тому і написав його характеристики.
УОНЯми ним дуже важко варити, а гарними АНО-21 або АНО-36 досить пристойно, особливо 2,5.
Ви мабудь належите до тих людей що хизуються своєю безграмотністю в справах якими займаєтеся і від інших хочете тільки похвали.
А Ви самі будете хвалити лікаря, який в ліках розуміється тільки на кольорі таблеток та їх розмірах?
-
Ваши права