-
Ці дросселі не зменшують потужність апарату це точно, вони якщо і створюють якись опір то тільки на реактивних токах які заряджають конденсатори на старті. ВІд чого на мою думку зараз в основному залежить потужність апарату я вже написав. Повторювати не бачу сенсу.
я не схемотехнік, і по порадам когось з інтернету ніяких змін яких я не розумію у схемі я робити не буду. Мені апарат треба робочий якщо я його на щось і переведу то це на експеременти з додатковим силовим трансформатором тороноїдального типу.
кислоту просто вижарювати паяльником нормально треба і взагалі у мене немає потреби тут відстоюви свої ідеї, кислота вонюча трохи на пайці і глибоко проникає в ніс. Так що кому що важливіше вирішуйте самі у мене цей апарат один і я тут не веду роботи з кислотою увесь час,
для мене це оптимальне рішення. Акуратніще ніж з кислотою ви не припаяєте нічим. і те що мої "важні" дроселі від кислоти там порозлазяться це очевидний факт.
Що до іншого зараз це просто побалуватися в основному з тими дроселями, але на мою думку якщо ставити конденсатори ємністю вище 2000 мкф, розрахунок правильного дроселя до них стає реальною необхідністю інакше конденсатори просто порвуть мережу на реактивних токах.
Цей дроссель важливий не стільки для того щоб апарат варив сильніше, скільки для того щоб мережа не страждала від вашої роботи, на мою думку це важливий критерій для професійного обладнання і не тільки. Ті дросселі які ставляться на виході розраховані на індуктивність і на м'якість варки наскільки я розумію.
Последний раз редактировалось hizerqqq; 23.09.2019 в 19:53.
-
Ваши права