-
Я не стверджую що мої дросселі краще всіх на світі для данного типу схем, у мене просто других не було і вішати якусь "балду"
замість них я вважаю не дуже доцільним. Добротність у цих дроселів велика, так що я зробив так і не стверджую що
це сама важлива частина в апараті, основна задача була добавити конденсаторів. А до них усе ж краще мати якісь дросселі. так мені підказує моя логіка.
Взагалі для цих схем більш ефективні дроселі з товщою серцевиною, але це буде "балда" яку там не дуже є до чого кріпити.
У мене проміжний варіант між тим що там немає узагалі ніякого дроселля і тим що він там є такий як треба. У мене апарат для себе,
я можу спокійно витратити на ці конструктори якийсь час. Чи треба мати ці дросселі комусь іншому в апараті я не знаю і це не моя проблема чесно кажучи. Я не порівнював роботу з ними і без них.
Думаю що ефект від них мінімальний, але він є. тим більше їх там цілих 4 штуки.
У мене вихідного дроселя в апараті немає і думаю я що буде без нього, мені трансформатор туди поставити ще один щоб дуга на токах ~100А не плавала і не зникала. і якщо їх там буде два то запас буде високий по потужності у цього вузла. на рівні не китайського мма250 я думаю не менше.
Повинна бути "залізна дуга" на всьому діапазоні доступному на регуляторі току. Самому цікаво що з цього всього вийде якщо зробити. Хоча впринципі як для моєї роботи можна було б усе залишити так як є і не хвилюватися дуже, але думаю що треба все спробувати завершити ці експеременти.
Последний раз редактировалось hizerqqq; 23.09.2019 в 11:46.
-
Ваши права