Xort01 !
Ви хоть розумієте, що останні три сторінки — репутація даного ресурса? Запитаю ще раз — хто дав право хаму, не знаючи абсолютно нічого про свого співрозмовника, присвоювати йому ярлики і навіть після попередженнь далі продовжувати хамити? Ви говорите, що не підтримуєте? Можливо і дійсно, лише плюсуєте за звичкою??? його дописи. Що дає йому право так поводитись?....Особливі заслуги, вік, віра? Чи тут прийнято новичкам читати і слухати все що скажуть старожили і ні в якому разі не висловлювати своєї думки? Мені здається, що багатьом і так зрозуміло для чого був створений даний ресурс.
Існує одна мудра приказка: "Скажи мені хто твій друг, і я скажу хто ти".
Я свою думку висловив.
Слух чудило , ты достал реально . Прежде чем выпячивать свое мнение с которым должны считаться покажи что ты можешь на деле .
По ходу ты бывший вояка , у которого все напонятки написаны в уставе , а если там не написано ты бежишь с докладом к старшему по званию )))))
Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO
Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму. (097) 591-29-90, (099) 406-30-49