Показано с 1 по 10 из 13

Тема: Кілька запитань по Вероні 225

Древовидный режим

Зарегистрированный
    Поблагодарили 5 раз(а) в 2 сообщениях
    В результаті корисних порад Oscuro (Дякую!) , ряду дурних відповідей менеджерів та їх "спеціалістів" різних інтернет-магазинів, методом проведення дослідів та за допомогою осцилографа встановлено наступне:

1. Не вартує переглядати відео "спеціаліста" по настройці Верони
    2. Настройка частоти реостатом Frequency працює і в АС, і в DC Pulse. В положенні перемикача частоти Low - 0.5-10 Гц, в положенні Middle - 10-250Гц в АС, 10-300Гц в DC Pulse.
    3. Repeat - при натисканні на кнопку на горілці починається зварювання, як і в 4Т, але при повторному натисканні не зупиняється. Піднімаємо електрод, дуга пропадає, переводимо в потрібне місце і опускаємо - дуга знову з'являється без натискання кнопки. Не знаю, чи комусь такий режим потрібний, але є як доповнення до 2Т/4Т
    4. Баланс в АС регулюється реостатом pulse with. Якщо деталь очищена - достатньо 30 процентів. Там проценти означають ширину позитивного імпульса. Тобто при 30 це буде 70% негативного.
    5. Реостат pulse with/ triming регулює співвідношення струму зварювання до базового струму в режимі DC Pulse. Крім цього в режимі АС він регулює співвідношення величини позитивного і негативного імпульсів. Тобто фактично піднімає-опускає 0 осцилограми. Не багато апаратів це вміють і цим треба вміти користуватися. Тому для початку, щоб не плутатися, рекомендую в АС ставити його на 0 і регулювати тільки баланс призначеним для цього реостатом pulse with

Ніби всі питання зрозумілі тепер. Апарат за 450 доларів виправдав всі мої сподівання. А після випробувань на максимальних частотах - навіть перевершив їх. В нього би ще добавити режим MIX і це би був один з найкращих апаратів на сьогодні за смішну ціну.
    Буду радий, якщо мій допис допоможе новим власникам швидко розібратися з цими настройками.
    Последний раз редактировалось Romm; 11.08.2018 в 20:11.

2. 4 пользователя(ей) сказали cпасибо:

grozdov (11.08.2018), Mouse (12.10.2018), Oscuro (11.08.2018), Qwazar (11.08.2018)

3. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Ваши права