А я не про те? Чи може Ви вдома працюєте по 8 годин на добу 7 днів на тиждень своїми домашніми пилами, косами, інверторами ? Думаю ні, тому й кажу про побутове використання. А так да, можна ще й тракторця купити город орати, ну щоб не наймати, і обов'язково побільше, щоб не перегрівався![]()
Звісно, ні. але знаю, що зможу так зробитиІноді бувають покоси - взяв кому і кошу, і не думаю, що їй, як кітайке, треба кожні 15 хв давати перекур 15
Є лобзик в мене нонейм за 10 баксів. Як треба було щось робити, зламавсяПотім відремонтував, почав пилити їм, гріється
Тому і кажу, краще купляти нормальні речі
Ними і працювати приємніше.
Інвертор мені теж потрібен коли-ніколи, але і масу, і тримач куплю йому фірмові, зручні і надійні, хоча 90% людей , і асортимент на ринку це підтверджує, беруть дешеве і не переймаються![]()
Элсва ВД-180И + Forte 8000
лет так 15 назад плотно занимался металлом. скрепя зубами купил болгарку ейнхель 230 мм польского происхождения. по тем временам за месячную зарплату ее было не купить. но она была на тот момент одной из самых. в условиях каждодневной работы часов по 3-4 ее хватало месяцев на три. это был прекрасный результат. потом пошел ейнхель украинской сборки. ее хватало на 2-3 дня.
а на металлобазе у ребят была макита. ее хватало на год полтора с утра до вечера. на порезке ложили уголок пятидесятый друг на друга по 5 штук. и за один проход до асфальта. но по тем временам на макиту за пол года зарплаты не хватало. сейчас имею 125-ую макиту, около 8-9 лет. стерто сотни кругов, заменены щетки один раз. режет практически любым по качеству кругом. брал за 90 баксов... тогда как китаец стоял 15.