+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 26

Тема: как сделать сварочник "мягче"

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях
    Мо ївітання.evgeniy, поднимает напряжение в 1,4 раза, тут усе вірно(тільки є одне но)при холостому ході так,під нагрузкою ні.Нехочу вступати в полеміку з вищої матерії,електроліти при змінному струмі роблять великий(БАБАХ).А Ваш+-/-+ це для пуску асинхронних двигунів коли немає можливості зібрати батерею з бумажних конденсаторів 60мкф на 1Квт потужності.Ще така інформація для розвитку. на одній з моїх робіт по ТБ нам видавали паяльники на 36вольт.А було 220в в розетці і 60в станційного .Питання як ми виходили з положення.
    Последний раз редактировалось 19Ігор59; 29.07.2017 в 00:23.

2. Пользователь сказал cпасибо:

Анатолий (29.07.2017)

Зарегистрированный
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
    на счёт электролитов, в неполярник, не обижайся, но выкуси - как я написал "из личных наблюдений", всё работает, электролиты +-/-+ и параллельно к ним диоды, так же;(ищи в интернете)
    диоды - 5 А 1200 В, конденсаторы - пара 200 мкФ 1000В (неполярник 100 мкФ) - эта батарея параллельно первичке, сжёг три 4ки - конденсаторы холодные, потому что они на 1000 В, а трансформатор, да - почти закипел
    я не собираюсь спорить со знатоками и технорями, но - я так собрал и оно работает, кстати - если ты обладаешь такими знаниями - зачем спросил

4. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме

Ваши права