+ Ответить в теме
Показано с 1 по 3 из 3

Тема: Работа в Литве с возможными командировками в другие страны ЕС.

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
    Я вже не перший раз влаштовуюсь на закордонну працю. Литва одна з айулюбленіших країн де я колись працював. Умови праці тут завжди високі, а заробітня платня неймовірна. Тож якщо ви бажаєте почати всою кар'єру з закордонної праці, то Литва буде ліпшим вибіром. Усе що вам потрібно це гарна вакансія, тож це для вас - https://2eu.work/job-offers.html, саме тут ви можете знайти висококваліфіковану працю у Литві.

Зарегистрированный Аватар для Angek
    Поблагодарили 233 раз(а) в 152 сообщениях
    Цитата Сообщение от AlexKovalyov Посмотреть сообщение
    Я вже не перший раз влаштовуюсь на закордонну працю. Литва одна з айулюбленіших країн де я колись працював. Умови праці тут завжди високі, а заробітня платня неймовірна. Тож якщо ви бажаєте почати всою кар'єру з закордонної праці, то Литва буде ліпшим вибіром. Усе що вам потрібно це гарна вакансія, тож це для вас - https://2eu.work/job-offers.html, саме тут ви можете знайти висококваліфіковану працю у Литві.
    То Вам повезло... мої друзі після скорочення в Україні з роботи вирішили спробувати щастя за кордоном, почали із Литви... обіцяли зварщику, так, як вище написано, на практиці платили 400євро на місяць і умови праці просто жахливі... зараз вони у Польщі працюють...
    Тому, хто ведеться на такі рекламні пости скажу - безкоштовний сир тільки в мишеловці... навіть у Польщі максимально зварщику платять 700євро, но наших там стільки, що роботи вже не вистачає на всіх і ціна оплати праці буде і далі знижуватись...
    АТОМ I-250D - пожалуй лучший инвертор...

3. 6 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Andruha (05.05.2017), cerber (05.05.2017), grozdov (05.05.2017), ukrman777 (05.05.2017), Xort01 (06.05.2017), Сварной2016 (05.05.2017)

4. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме

Ваши права