После матюков в прошлый раз седня утром : мдаааа , мы канеш варили инверторами 4-кой иногда , но чтоб целый день по пеклу и практически беспрерывно ......)))
Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO
mirek (03.08.2018)
А МІНІ-150А теж так затюнінгують ? Буде просто супер![]()
Патон ВДИ-250Р - мій Патоша Максік Ррр..раніше був Мінік - ВДИ-MINI 150А ... Підріс
Пожалуй лучший интернет-магазин по сварке - svarka.zp
Генераторы, стабилизаторы, электроинструмент и другие мужские "игрушки". Скидки для форумчан от ЭлектроХауса
mirek (03.08.2018)
Всіх вітаю! Купив собі зварювальника 200е в новому корпусі, спалив лише кілограмів два електродів, та вже враження маю, в цілому задоволений, навіть на мінімальному струмі електрод 4мм підпалює і стабільно тримає дугу, трійкою працювати можна граючись, четвірка аж гуде при 200А, вдома бавився, пробував як воно, постараюся сфотографувати шви, та можу і на словах написати, процес зварювання хороший і прогнозований, горячий старт, форсаж і антиприлипання працює відмінно, за ручку переносити зручно, також в комплекті присутній ремінь, роз'єми 35-50 звісно не можуть не радувати, кабелі Крок кг-16, од тільки зажим маси і тримач електродів відверте гівно, все магнітиться, гріється, жах, я звик до фурнітури Бінцеля... Поки часу немає, на скору руку, поставив мідний болт і губку з міді, переміг нагрів, але це лише тимчасова міра, треба замінити, на Есаб чи Бінцель, підключаєш в розетку без заземлення, легенько б'є струмом від корпуса і маси, а ще чомусь на корпусі спереду надпис 160-е, це напевно хтось як малював, то минулого дня добре погуляв, іншого пояснення як таке можна було випустити я не знаходжу
mirek (11.08.2018), Svarnoi (11.08.2018), Сварной2016 (11.08.2018)
Ви маєте на увазі побачити зварювальні шви фурніторою стандартної комплектації і брендовою? Боюсь нічого кардинально не зміниться
Як говориться до хорошого швидко звикаєш, я після 6 років використання Бінцеля ну ніяк не можу звикнути до патоновського комплекту... І часу зовсім немає, щоб змінити і при роботі, тримач гріється до того, що через рукавицю не комфортно
Власне ось так варить апарат (фото) шви звісно не показові, але як видно розбризкування майже немає, навіть на максимальній потужності, до речі при 200 амперах 4-кою пластина в 5мм проварюється наскрізь
Ну і надпис 160 на 200 амперному апараті
Svarnoi (11.08.2018), VANAT (22.11.2018), Сварной2016 (11.08.2018)
zicvic нормалек получается, возьми еще толковые электроды вообще сказка получится.