Сообщение от
zicvic
Всіх вітаю! Купив собі зварювальника 200е в новому корпусі, спалив лише кілограмів два електродів, та вже враження маю, в цілому задоволений, навіть на мінімальному струмі електрод 4мм підпалює і стабільно тримає дугу, трійкою працювати можна граючись, четвірка аж гуде при 200А, вдома бавився, пробував як воно, постараюся сфотографувати шви, та можу і на словах написати, процес зварювання хороший і прогнозований, горячий старт, форсаж і антиприлипання працює відмінно, за ручку переносити зручно, також в комплекті присутній ремінь, роз'єми 35-50 звісно не можуть не радувати, кабелі Крок кг-16, од тільки зажим маси і тримач електродів відверте гівно, все магнітиться, гріється, жах, я звик до фурнітури Бінцеля... Поки часу немає, на скору руку, поставив мідний болт і губку з міді, переміг нагрів, але це лише тимчасова міра, треба замінити, на Есаб чи Бінцель, підключаєш в розетку без заземлення, легенько б'є струмом від корпуса і маси, а ще чомусь на корпусі спереду надпис 160-е, це напевно хтось як малював, то минулого дня добре погуляв, іншого пояснення як таке можна було випустити я не знаходжу