+ Ответить в теме
Страница 1 из 3 1 2 3 ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 22

Тема: Елвса, Патон, Атом, ССВА, Китай... розбіглись очі, закипіли мізки, плаче гаманець..

Зарегистрированный
    Поблагодарили 2 раз(а) в 1 сообщении

Елвса, Патон, Атом, ССВА, Китай... розбіглись очі, закипіли мізки, плаче гаманець..

Доброго здоров'я!
    Власне з назви зрозуміло що я розгубився. Перечитав пів форуму, "кожна жаба своє болото хвалить".
    Спочатку мені дуже впав в око Патон 160Е. знайшов на сайті виробника, але якось вразила різниця цін у виробника, та в інтернет магазинах, якось не характерно, що у виробника майже на 600 грн товар дорожчий ніж у реалізатора. Запитав з цього приводу виробника, перетелефонували, кажуть: "можемо зробити вам скидку" І назвав ціну гривень на 800 дешевшу.
    Вагаюсь. Згодом, читаючи форуми знайшов купу негативних відгуків, а ще зрозумів, що ці апарати не мають нічого спільного з самим інститутом і академіком. Почав шукати щось інше. І тут вже зовсім розгубився.
    Загалом, я зовсім початківець в цьому, проживаю в селі, і в господарстві є сварочний трансформатор напівсамостійного виготовлення, який робив-модернізував батько. От ним цього року я й почав варити трохи, загалом сподобалось, надивився в інтернеті купу похвал інверторних зварювальних апаратів і загорівся придбанням.
    Варити збираюсь 3-кою, може раз в 2 роки візьму 4-ку. Також звісно не кожного дня це буде відбуватись, так, для ремонтно-конструкційних сільско-господарських робіт.
    Найбільше зараз розриваюсь між Патоном 160Е, на Елвсою 180 (хочеться трохи запасу). По ціні вийдуть з врахуванням скидки майже однаково, як я дивлюсь.
    Хто робив такий мучительний вибір, думаю розуміє.
    Загалом, не знаю навіщо я це пишу, все одно скажете: "вибір за тобою" але, хотілось би почути актуальні на сьогодні відгуки по тих і других апаратах, з врахуванням того, які зараз деталі ставлять, китайські підробки чи китайські не підробки? Китайський апарат чомусь не хочеться, хоча чітко пояснити чому саме вже і не зможу - каша в голові))

Дякую за відгуки.
    Последний раз редактировалось term1nat0r; 02.07.2017 в 19:26.

Зарегистрированный Аватар для grozdov
    Поблагодарили 1,251 раз(а) в 707 сообщениях
    Цитата Сообщение от term1nat0r Посмотреть сообщение
    Доброго здоров'я!
    Власне з назви зрозіміло що я розгубився. Перечитав пів форуму, "кожна жаба своє болото хвалить".
    Спочатку мені дуже впав в око Патон 160Е. знайшов на сайті виробника, але якось вразила різниця цін у виробника, та в інтернет магазинах, якось не характерно, що у виробника майже на 600 грн товар дорожчий ніж у реалізатора. Запитав з цього приводу виробника, перетелефонували, кажуть: "можемо зробити вам скидку" І назвав ціну гривень на 800 дешевшу.
    Вагаюсь. Згодом, читаючи форуми знайшов купу негативних відгуків, а ще зрозумів, що ці апарати не мають нічого спільного з самим інститутом і академіком. Почав шукати щось інше. І тут вже зовсім розгубився.
    Загалом, я зовсім початківець в цьому, проживаю в селі, і в господарстві є сварочний трансформатор напівсамостійного виготовлення, який робив-модернізував батько. От ним цього року я й почав варити трохи, загалом сподобалось, надивився в інтернеті купу похвал інверторних зварювальних апаратів і загорівся придбанням.
    Варити збираюсь 3-кою, може раз в 2 роки візьму 4-ку. Також звісно не кожного дня це буде відбуватись, так, для ремонтно-конструкційних сільско-господарських робіт.
    Найбільше зараз розриваюсь між Патоном 160Е, на Елвсою 180 (хочеться трохи запасу). По ціні вийдуть з врахуванням скидки майже однаково, як я дивлюсь.
    Хто робив такий мучительний вибір, думаю розуміє.
    Загалом, не знаю навіщо я це пишу, все одно скажете: "вибір за тобою" але, хотілось би почути актіальні на сьогодні відгуки по тих і других апаратах, з врахуванням того, які зараз деталі ставлять, китайські підробки чи китайські не підробки? Китайський апарат чомусь не хочеться, хоча чітко пояснити чому саме вже і не зможу - каша в голові))

Дякую за відгуки.
    180-я Елсва мощнее и качество сварки будет получше, хотя у нее 2 года гарантии, а у Патона 5-ть

3. Пользователь сказал cпасибо:

mirek (07.07.2017)

4. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Поблагодарили 406 раз(а) в 263 сообщениях
    Скажу своё слово. Элсва хороший аппарат, но если уж выбирать между Патоном и Элсвой, то я бы еще добавил Атом-160С
    !Я за Вас свою работу делать не буду"!!!

6. 3 пользователя(ей) сказали cпасибо:

grozdov (02.07.2017), mirek (07.07.2017), Сварной2016 (02.07.2017)

Зарегистрированный Аватар для Сварной2016
    Поблагодарили 876 раз(а) в 501 сообщениях
    Атом-160й или ССВА Самурай, еще можно посмотреть в сторону ИИСТа 140 (160)го его для электродов 3мм хватит с головой, это то что будит нормально работать и приносить удовольствие при сварке электродами диаметром 3-3.2мм с нормальной продолжительностью включения.
    P.S. я думаю что электродами диаметром 4мм Вы варить не будите, так как они триста лет не нужны... и под четверочку нужны аппараты посерьезнее с нормальной продолжительностью нагрузки, если хотите работать! а не часто перекуривать и матерится...

8. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

grozdov (02.07.2017), Анатолий (03.07.2017)

Цитата Сообщение от Анатолий Посмотреть сообщение
    Скажу своё слово. Элсва хороший аппарат, но если уж выбирать между Патоном и Элсвой, то я бы еще добавил Атом-160С
    Я, просто, по ценовому сегменту сравнивал) Атом немного дороже

10. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Анатолий (03.07.2017), Сварной2016 (02.07.2017)

Зарегистрированный
    Поблагодарили 2 раз(а) в 1 сообщении

Wink

Цитата Сообщение от grozdov Посмотреть сообщение
    Саме так. Як завжди, грошей обмаль, а за них требу купить "літак"))
    Більше схиляюсь до Елвси 180... Ще й хамелеон якби на додачу, і це все в 3 тисячі бажано було б вкластись, але відчуваю, що це фантастика)
    А як в Елвси з кабелями? Мідні чи обміднені?

Зарегистрированный Аватар для Сварной2016
    Поблагодарили 876 раз(а) в 501 сообщениях
    Цитата Сообщение от grozdov Посмотреть сообщение
    Ну покупается ведь не на один вечер посверкать)))

А вообще term1nat0r уже определился что будит брать, просто сейчас доконца доконает и купит то что уже наслынил

13. 3 пользователя(ей) сказали cпасибо:

grozdov (02.07.2017), term1nat0r (20.07.2017), Анатолий (03.07.2017)

Саме так. Як завжди, грошей обмаль, а за них требу купить "літак"))
    Більше схиляюсь до Елвси 180... Ще й хамелеон якби на додачу, і це все в 3 тисячі бажано було б вкластись, але відчуваю, що це фантастика)
    А як в Елвси з кабелями? Мідні чи обміднені?
    Если хотите с хамелеоном и до трех тысяч, то берите Элсву 160, но у нее кабель обмедненный, у 180-ки и 200-ки медь.

15. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Зарегистрированный
    Поблагодарили 34 раз(а) в 19 сообщениях
    Берите Элсву 180, вполне нормальный аппарат, не дорогой, простой, легко ремонтируется... являюсь владельцем патона 200Р и недавно купил Элсву ПДГ 220ин - варил и электродами и полуавтоматом - доволен! VDI - спасибо!

17. Пользователь сказал cпасибо:

mirek (07.07.2017)

Зарегистрированный
    Поблагодарили 21 раз(а) в 15 сообщениях
    Виталий 35 как вам патон 200Р ?

+ Ответить в теме
Страница 1 из 3 1 2 3 ПоследняяПоследняя

Ваши права