Ты это серьезно или просто ляпнул для поддержания темы ?))
Ты это серьезно или просто ляпнул для поддержания темы ?))
Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO
Всім доброго. в мене є питання. Атом і180L .працювал з ним і все було окей він мені сподобався. пропрацювал десь 2года не промишленно. та я попав в армію
на 1.5рік Він пролежал в сарае його нихто не чіпав, та він вмикается подача проволоки йде вентилятор працюет торкаюсь металла зажигает і зразу вимикается.
залишав увімкнутим тобто може конденсатори не зарядились і ничого. що це з ним може на ремонт?
Доброго вечора. Запитання до власників атом 180 міг/маг, як Ваш апарат переносить напругу в мережі меншу за 210В?
Маю проблему коли працюю на виїздах, в замовників буває занижена напруга, це просто мука. Як тільки зварювальна проволка торкається металу, накаляється, але не плавиться, і зварювальник падає в аварію, проходить секунд 5-10 і знову або повторюється все, або трохи починає варити, а потім знову. Вдома напруга 235В так питань не має. З сервісом спілкувався, навіть відправляв в ремонт - нічого не змінилось.
Хочу розуміти така проблема тільки в мене, чи загальна.
Також була ситуація коли потрібно закінчити конструкцію на генераторі 10кВт.... атом варити не захотів... замовник дав свій jasic , модель не знаю, з настройок 2 чи 3 ручки всього.... варив як скажений у всіх режимах... виходить атом занадто розпіарений а очікувань не виправдовує?