+ Ответить в теме
Страница 3 из 3 ПерваяПервая 1 2 3
Показано с 21 по 22 из 22

Тема: 35 лет. Получение квалификации сварщика и три высших образования.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 12 раз(а) в 7 сообщениях
    Для того , щоб не іхати закордон, не воювати і не гинути потрібно було б, на мою думку:

1) нове мислення, пригадуєте 'перебудова, новое мышление';
    2) чітко вибудувати систему контроля на законодавчому рівні та головне на практиці;
    3) покарання повинне бути незворотне і для всіх, від Президента до пересічного громадянина, можливо навіть жорстке і суворе;
    4) не помилитися з вибором лідера і його команди.

В цьому випадку не буде великою кількості злочинців і країна не перетвориться на якусь Колумбію, Афганістан, для 'доїння'.
    Бо люди не хочуть , щоб хтось їх обкрадав і самі цього не роблять. Вони свідомі того, що потрібно примножувати і додавати , а не тягти кожному в свою нору побільше.
    Вони поважають себе та інших, мають гідність, платять нормальні податки, сплять спокійно, отримують не принизливу, а пристойну зарплату.
    Як результат - не треба красти, вивозити капітал, бурштин, ліс, давати хабарі, торгувати наркотою, зброєю, займатися рейдерством, проституцією, лізти в народні депутати,
    паплюжити те, за що віддали свої життя чи створили тяжкою працею їх ровесники, батьки, діди, прадіди і поперідні покоління.

Громадяни України , як показала історія, здатні на подвиги - віддати життя, провести революцію,
    але НЕ ХОЧУТЬ жити по-новому, бо звикли робити як завжди , по старому, звичному, знайомому і відлагодженому.

Відмовитися палити - тяжко, а перебудувати свій дім і жити по новому ще важче.
    Мало на це здатні, бо тяжко 'ламати те, що не так приросло'.
    Знайти в країні, де злочин - норма життя, достойну очолити новий рух, повести за собою інших людину це ПРОБЛЕМА.

ДУЖЕ б хотілося , щоб настало прозріння і голови наповнилися розумом і там поселелася ДОБРОТА, ЛЮБОВ, ПОВАГА, СОВІСТЬ, справжній ПАТРІОТИЗМ,
    вміння аналізувати і бачити, а не сліпо вірити комусь чи у щось.
    І саме головне, віддати себе самого і об'єднатися з іншими на ТЯЖКУ , але ПОТРІБНУ працю по перебудові.
    Скільки на це потрібно часу ? Коли це може статися ? Я не знаю.

Я теж думаю, над отриманням якоїсь спеціальності, бо мій диплом економіста, хоч і гарного кольору, але не потрібен, як і я сам в Україні.
    Бути принеси-подай я не хочу ніде, не звик бути останнім.
    Але , нажаль мені 45 і є проблеми зі здоров'ям, не критичні, на щастя поки що.

2. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

svirid (19.02.2018), Xort01 (18.02.2018)

Блокированный
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
    Може, краще було б перевчитися на щось подібне вашому фаху, але за кордоном? У Польщі багато переваг - https://www.3849.com.ua/list/391387 І роботу там паралельно можно шукати.

4. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме
Страница 3 из 3 ПерваяПервая 1 2 3

Ваши права