-
Буду подивитися. Єдине що без дроселів і з дроселями окремо порівнювати не буду, тому що планую запаяти усе за один раз і якщо буде працювати, то більше лазити не буду. Сильної точності з дроселями тут немає тому що в якійсь мірі це просто кусок мідного дроту який має декілька витків і підсилений серцевиною. Будуть вони гасити ефективно там якісь залишкові токи чи ні я не знаю теж.
От коли справа в установці чи заміни трансформаторів, то там вже так просто усе не вирішується. Поки що основний критерій у мене один: щоб не бабахнуло. і тут головне не забути про полярності і правильні схеми підключення додаткових елементів. Проміжний варіант ці дроселі можуть грітися, але я думаю що з цими діаметром дротів і кількістю витків серйозних проблем не повинно бути.
Так чи інакше якщо не бабахне і будуть позитивні ефекти від конденсаторів з дроселями я про це напишу тут, якщо бабахне то напишу тут де і що бабахнуло і що так робити не варто. Цей експеремент я роблю для себе, але є можливіть поділитися результатами. Конкретний інвертор я рекламувати не буду, тому що це китай, а там у них більшість схем близька між собою і я не зацікавлений у тому щоб рекламувати китай. Тим більше є інформація що з цими інверторами бувають проблеми пов'язані з виробництвом і що така покупка може бути і лотареєю.
Последний раз редактировалось hizerqqq; 21.09.2019 в 23:50.
-
Метки этой темы
Ваши права