Показано с 1 по 10 из 3035

Тема: Бытовой сварочный инвертор: на чем остановить выбор?

Древовидный режим

Зарегистрированный Аватар для Angek
    Поблагодарили 233 раз(а) в 152 сообщениях
    Цитата Сообщение от Viacheslav Посмотреть сообщение
    Да-а, извечная проблема выбора.
    Не помню точно где, прочитал интересное высказывание:"Огорчение от уплаченной большой цены проходит гораздо быстрее, чем огорчение от некачественного (не выполняющего требования) товара."
    Сам год назад стоял перед подобной пробемой. Выбрал Атом. Вы знаете, теперь полностью согласен с этим высказыванием (практика подтвердила).
    Як я Вас розумію, сам шукав собі інвертор декілька місяців, починав із Штурма, потім ИИСТ-140, потім думав про SSVA, потім про Патон 160P, а вибрав АТОМ І250Д, хоча перед початком вибору взагалі не думав про АТОМ. Мій вже в дорозі, напевно завтра вже буде в мене...
    Хотілось найбільше ПАТОНа (бачив як варить 200P), але відгуків не побачив реальних, крім того не сподобадось те, що представники заводу реально футболять клієнтів (один із відгуків на мастерсіті).
    На рахунок вибору - пам`ятайте, скупий все одно 2 рази платить, я вже не один раз переконався у цьому...
    Не беріть китайські інвертори за 1000грн, де пишуть, що вони можуть дати 200А, такого просто не може бути... краще візьміть вітчизняне, навіть трохи дорожче, Ви інвертор берете не на один рік...

P.S. прийшла смс-ка із Нової Пошти, мій АТОМ 250 уже є, через пару годин буду забирати... УХ... Місяць чекав на нього...
    Последний раз редактировалось Angek; 03.06.2013 в 12:40.

2. 3 пользователя(ей) сказали cпасибо:

7351 (03.06.2013), Viacheslav (03.06.2013), ВДИ (03.06.2013)

Метки этой темы

Ваши права