+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 3035

Тема: Бытовой сварочный инвертор: на чем остановить выбор?

Комбинированный просмотр

Супермодератор Сварщик
    Поблагодарили 39 раз(а) в 21 сообщениях
    Цитата Сообщение от mirek Посмотреть сообщение
    МУМУ рік назад і МУМУ сьогодні , на жаль, дві різні собачки...

Співвідношення різних вітчизнаних інверторів раніше було різне по ціні і по функціоналу у кожного була своя ніша і покупці, а зараз у звязку із ціною від 2500 до 3000 постійне виробництво лише Елсва, а за 3000 - лише ССВА і Атом.

У одній ціні Альтаир і Самурай (функція зарядки АКБ) - звичайно вибір буде за Самураєм.

У одній ціні Техмікс/ИИСТ/Карпати і Атом - вибір найчастіше за Атомом.

Писали про талановитих самоуків, які вільно паяють розєми, роблять самопальні транси - вони не будуть купувати ці дорогі українські інвертори - для них це не доцільно і китай за 1400 створить у їх руках чудо.

Хто це купує? - думаю більшість непрофесіонали для епізидичних робіт (як дрель), але хочуть апарат без клопотів і без думків про ремонтопридатність.

У мене тесть декілька раз у рік використовує новий італійський DECA - ідеально у нього виходить, але він не професіонал і кожен день/місяць ним не працює - це на тему купи дешевий ремонтопридатний для разових робіт.

Уявіть - Ви місяць готувалися, вирізали/зарізали , включили і не змогли до кінця зробити - понесли свій ремонтопридатний на безкоштовний гарантійний сервіс.

А Професіоналу придбає фірма за 10-20тис., або він сам за 8-10тис. - це інша категорія інструменту і інша тема на цьому форумі.

Якщо у мене були питання і сумніви це не тому що на думку продавців "неправильний/хворий" а тому що НІХТО з продавців на цьому форумі нормально не зміг/не компетентний нормально надати пояснення, а пояснення надали звичайні форумчани у т.ч. і по розєму - він у комплекті до подаючого присторою - це було просто - але продаванам мозгів не хватило.

Тому моя рекомендація таким як і я простим покуцям інверторів - пишіть особисті приватні листи власникам апаратів, які Вас зацікавили, а всі листи і опуси на форумі від продаванів - ІГНОРУЙТЕ!
    - це не компетентні псіховані особистості-сноби-зазнайки не здатні пояснити покупцю елементарні речі, бо самі цього не знають і завтра вони будуть продавати пилесоси/чайники бо їм це все по х... новая пачка чипсов пиши дальше....
    А потом еще удивляетесь куда пропадают по несколько страниц из разных тем...Устраиваете бардак. Чувствую, Что несколько страниц в этой и еще нескольких темах ждет та же участь

Товарищ mirek, вы получаете первое предупреждение (хотя по-факту должно быть уже 2-ое). Нарушение правила 8.3. Все гости и участники должны уважать себя и своих собеседников. Не переходите пожалуйста на оскорбления
    Сейчас происходит то, что описано в 1.5. правил форума, цитирую часть "В противном случае вы будете способствовать появлению большого количества бесполезных сообщений."

З.Ы Ваш выбор инвертора приобрел слишком агрессивную форму, вы так не думаете?! Умерьте Ваш пыл. Вы не задумывались, о том, почему большинство форумчан давно перестали отвечать на Ваши сообщения? Подумайте над этим пожалуйста! Всем добра!

Зарегистрированный
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
    З.Ы Ваш выбор инвертора приобрел слишком агрессивную форму, вы так не думаете?! Умерьте Ваш пыл.
    Я Думаю що Товариш mirek не скільки агресивний як азартний і прискіпливий, при виборі увійшов у кураж та хвилюється як умудритися купити оптимальний інвертор що відповідатиме позиції ціна-якість.
    На днях я спробував також знайти для купівлі Атом 160 то не знайшов, чомусь немає в наявності. Техмікси також під замовлення. По залишковому принципу доля посилає Самурай, але щось немає в ньому впевненості коли 3 позиції розвели в одному флаконі... Цікаво мати думку власників цього творіння, можливо є нові зауваження по роботі апарату?
    Последний раз редактировалось Стас; 27.07.2016 в 23:26.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный Аватар для Angek
    Поблагодарили 233 раз(а) в 152 сообщениях
    Цитата Сообщение от Стас Посмотреть сообщение
    На днях я спробував також знайти для купівлі Атом 160 то не знайшов, чомусь немає в наявності. Техмікси також під замовлення...
    Я не знаю, де Ви шукали, я сьогодні продав один... так на нього черга, трохи із платами підвели постачальники, думаю що на наступному тижні вже будуть в наявності всюди...
    АТОМ I-250D - пожалуй лучший инвертор...

Зарегистрированный
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
    Цитата Сообщение от Angek Посмотреть сообщение
    Я не знаю, де Ви шукали, я сьогодні продав один... так на нього черга, трохи із платами підвели постачальники, думаю що на наступному тижні вже будуть в наявності всюди...
    Звертав увагу на ті пропозиції що наявні та з розумною ціною, бажаний Атом -160С без кабелів але з байонетними роз'ємами.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
    Помогите,пожалуйста,опреде литься с ценой на сварочный трансформатор NORDIKA 2160 TURBO аппарату 11 лет нормальное состояние Хочу научиться варить ,предлагают такой аппарат а цену не знают Помогите если несложно пожалуйста

Зарегистрированный
    Поблагодарили 115 раз(а) в 89 сообщениях
    Цитата Сообщение от urec2006 Посмотреть сообщение
    Помогите,пожалуйста,опреде литься с ценой на сварочный трансформатор NORDIKA 2160 TURBO аппарату 11 лет нормальное состояние Хочу научиться варить ,предлагают такой аппарат а цену не знают Помогите если несложно пожалуйста
    Поиск не работает? Или лень-матушка одолела?
    https://www.google.com.ua/search?q=N...D4f_sQHNw5_AAQ
    http://olx.ua/obyavlenie/svarochnyy-...u-IDjK6f0.html

+ Ответить в теме

Метки этой темы

Ваши права