+ Ответить в теме
Страница 24 из 27 ПерваяПервая ... 14 22 23 24 25 26 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 231 по 240 из 263

Тема: ПДГ - 207 "Патриот" - полуавтомат инверторный сварочный (Запорожье)

Зарегистрированный
    Поблагодарили 49 раз(а) в 33 сообщениях
    Доброго дня.
    Добре, що придивляєтеся, це хороша і зручна машина. У ній є всі необхідні функції і налаштування, для якісного зварювання металу. Але режиму пульсу немає.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
    Цитата Сообщение от ENERGY WELDING Посмотреть сообщение
    Але режиму пульсу немає.
    Можливо я помилився - тема про ПДГ - 207 "Патріот", на сайті виробника такого товару уже нема і я вирішив що ПДГУ-270 “ПАТРИОТ” наступна версія цього апарату.
    Питання про пульс задав, так як мова про нього велась в цій темі. Ось цитати з повідомлень.

Повідомлення #34
    Вопросы конкретные, попытаюсь так же и с ответом.
    Если Вы подбираете мультисистемник, с полноценными ВСЕМИ функциями, ...
    ... По поводу функционала, подробно рассказано в техпаспорте. При переключении функции, аппарат меняет свои характеристики и подстраивается энкодером (резистор с кнопкой) и правой ручкой (в МИГ/МАГ – это скорость подачи и частота пульса, в РДС – «дросселирование», "ширина дуги", "индуктивность дросселя" и т.п.). Нажатием на энкодер выбирается параметр, внутри функции, регулируется и запоминается. ...
    Повідомлення #38
    ...Уже более года идёт поиск оптимальной программы пульса. Сошлись на том, что в режиме ТИГ, он не нужен вообще а в реж. МИГ/МАГ он актуален при сварке алюминиевой проволокой. Сейчас, программно, аппарат может полноценно варить алюминиевой проволокой, но ещё нет регулировки процесса как на fronius-е. Т.к. все регулировки приходится писать самим и опытным путём. ...

Повідомлення #36
    Нажмите на изображение для увеличения
Название: image_weld.jpg
Просмотров: 213
Размер:	34.1 Кб
ID:	11498
    Тоді регулювання якого параметру стосується ця піктограма.

Щось я ще більше заплутався. Фактично шукаю універсальний апарат для побутового використання з можливістю зварювання алюмінієвого профілю товщиною 2,5-4 мм.

3. Пользователь сказал cпасибо:

ENERGY WELDING (23.02.2021)

4. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Перепрошую за таку довгу відповідь, був у відпустці. Дійсно, перша модифікація мала ці речі. Просто складність виконання не відповідала віддачі від цих функцій, тому в наступних модифікаціях, залишали тільки ефективне і потрібне. Прибрали також заряд акумуляторів, бо не справа зварювальним апаратом робити це. Зате, просте управління і відмінна якість зварювання сталі та алюмінію, наша відмінність. Зв'яжіться зі збутом, може буде можливість випробувати апарат на ваших профілях.

6. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

art1977 (24.02.2021), Ro968Ma (16.03.2021)

Зарегистрированный Аватар для **KHMURYY**
    Поблагодарили 8 раз(а) в 3 сообщениях
    Доброго дня.
    На фото з оф сайту побачив, що подаючі механізми відрізняються пдгу -180 і пдгу -207
    Він потужнший, кращий?
    Вн металевий, бо по фото не можу зрозуміти?
    Як ще вдосконалення зявились?
    Так званий "Синергетичний режим", перейшов зі 180 сюди?

Зарегистрированный Аватар для Qwazar
    Поблагодарили 1,557 раз(а) в 826 сообщениях
    Вы вообще понимаете что такое синергетика и как ее трактуют изготовители оборудования ?
    Если вы считаете что выставили толщину металла и потом крутите одну ручку , а аппарат сам меняет подачу это синергетика ?
    Синергетика это когда мозги аппарата подстраиваются под руки сварщика !!!
    Как компьютер автомобиля подстраивает расход и мощность под стиль и режим езды водителя . Вот это синергетика !!
    Все остальное никакой связи не имеет с синергетикой , по крайней мере в аппаратах производимых в Украине ее точно нет
    Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
    Атом I-180 MIG/MAG New ,
    MCU MIG-200 PULSE PRO

Зарегистрированный Аватар для **KHMURYY**
    Поблагодарили 8 раз(а) в 3 сообщениях
    Ну я думав не треба пояснювати, що мав на увазі їх варант допомоги в налаштуванні.
    Бо десь в описі навіть було сказано "ПО типу синергетичного режиму"
    Тому я так написав "так званий"
    А так я все розумю...

Зарегистрированный Аватар для Qwazar
    Поблагодарили 1,557 раз(а) в 826 сообщениях
    3мм железо : в стык , с зазором , без зазора , тавр , потолок , горизонт с зазором ....и т.д.
    2+10 мм , 2+5 с зазором .....
    Что вам поможет настроить усредненненый режим записанный даже не из под среднестатистического сварщика ?
    Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
    Атом I-180 MIG/MAG New ,
    MCU MIG-200 PULSE PRO

Зарегистрированный
    Поблагодарили 36 раз(а) в 22 сообщениях
    [QUOTE=ENERGY WELDING;45846] Прибрали також заряд акумуляторів, бо не справа зварювальним апаратом робити це.

Як на мене, то дарма, я за 6 років володіння апаратом разів 5 користувавався, особливо актуально у тому випадку, коли потрібно їхати, а акумулятор "сів", виставляєш 20 ампер, 15 хвилин, завів і поїхав.

12. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Зарегистрированный
    Цитата Сообщение от **KHMURYY** Посмотреть сообщение
    Доброго дня.
    На фото з оф сайту побачив, що подаючі механізми відрізняються пдгу -180 і пдгу -207
    Він потужнший, кращий?
    Вн металевий, бо по фото не можу зрозуміти?
    Як ще вдосконалення зявились?
    Так званий "Синергетичний режим", перейшов зі 180 сюди?
    Механізми подачі 180 і 207 моделей відрізняються, на 180-му більш компактний і легкий механізм. Вони всі металеві і скарг на роботу не виникало (крім нечастих випадків вигоряння еврораз'ёма, при недотягу його кріплення).
    З нововведень: 180, 207 і 270-е моделі перевели на одну плату керування. Тепер вони будуть відрізняться тільки механізмом подачі і вихідною потужністю.

14. Пользователь сказал cпасибо:

**KHMURYY** (16.03.2021)

Зарегистрированный
    [QUOTE=debyt;45986]
    Прибрали також заряд акумуляторів, бо не справа зварювальним апаратом робити це.

Як на мене, то дарма, я за 6 років володіння апаратом разів 5 користувавався, особливо актуально у тому випадку, коли потрібно їхати, а акумулятор "сів", виставляєш 20 ампер, 15 хвилин, завів і поїхав.
    Може і даремно, але зараз стає все більше «накручених» машин, з комп'ютерами в управлінні, що просто небезпечно заряджати їх зварювальним апаратом. Можна, звичайно зробити захист, але ціна апарату виросте.
    Так само і з синергетикою, якщо зробити «справжню, з виміром опору контуру перед зварюванням, то ціна наблизиться до австрійської. А «дитяча», корисна новачкам -самоукам, хто не знає понять тавр, стеля та горизонт.

+ Ответить в теме
Страница 24 из 27 ПерваяПервая ... 14 22 23 24 25 26 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права