-
та я с них угораю. Пишут потребление не более 3 кВт, а электрод - до 4-ки! Это ж рельный ток ампер так 100-105 максимум....
Клоуны. Еще хотел потроллить, зашел на сайт (кстати, ни адресов , ничего нет вообще), спрашиваю, продаете ли еще кроме
теслы, хотел спросить, в каком же городе Чехии стоит завод. А они - дайте свой телефон, мы вам перезвоним. Дважды клоуны.
Ну и третий раз клоуны - прочитал несколько отзывов у них на сайте ( больше нИАсИлил) - вот один
""Працюю з вашим оборудуванням . Сварка супер, мені подобається. Роботаю з нею, все гарно. Доставили все четко,
вовремя, консультація, все як положено. Я користуюся сваркою тільки півроку, тому про якість більш детальніше скажу
через рік, у вас три роки гарантії. Але так, як вона працює, я задоволений, я працюю на багатьох сварках, я знаю,
що це таке. Я сам собі купив сварку і варю машину, сварка мене влаштовує. Порекомендував би друзям,
але вони мене не слухають, купляють спочатку китайське, а потім тільки хороше. Хороший апарат, порівнюючи з тими,
що я знаю, хороший варіант. "
Олег
Калиновка (Броварской р-н).
Ха, "...але вони мене не слухають, купляють спочатку китайське, а потім тільки хороше".. А он ,такой пушистый,
купил "чиста эвропа чехия". Это уже не клоун, это клиника....
-
Ваши права