+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 507

Тема: SSVA-MINI «САМУРАЙ»

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный Аватар для Angek
    Поблагодарили 233 раз(а) в 152 сообщениях
    Цитата Сообщение от mirek Посмотреть сообщение
    Ви ж оплачуєте обслуговування сайту - тисячі гривень за один рядок-примітку?
    Вас грабують.

Радий за Вашого знайомого мені б так

В суті питання були до сервісного центру ССВА - могли б снизойти і повідомити ціну повнокомплектного апарату і їх ціну та умови, але вирішили не заморочуватися - дивись фільм про любов до ССВА.

А якщо гарантійний випадок ? - що тоді він них чекати...
    Про сайт - щоб щось зробити на сайті, треба шаблон сторінки міняти, а там багато чого вилазить... крім того в даному випадку це річ зовсім не потрібна
    Про мого знайомого - 15 років для цього працював за кордоном...
    По ССВА - стандартно для інвертора цього не треба, якщо вже хочете ПА, то можете штекер самі припаяти, на гарантію це не впливає ніяк, ССВА в цьому випадку дуже адекватна компанія, вони не знімають з гарантії, якщо Ви щось там поставите... і я Вам про це говорив
    АТОМ I-250D - пожалуй лучший инвертор...

Зарегистрированный Аватар для mirek
    Поблагодарили 100 раз(а) в 67 сообщениях
    Цитата Сообщение от Angek Посмотреть сообщение
    Про сайт - щоб щось зробити на сайті, треба шаблон сторінки міняти, а там багато чого вилазить... крім того в даному випадку це річ зовсім не потрібна
    Про мого знайомого - 15 років для цього працював за кордоном...
    По ССВА - стандартно для інвертора цього не треба, якщо вже хочете ПА, то можете штекер самі припаяти, на гарантію це не впливає ніяк, ССВА в цьому випадку дуже адекватна компанія, вони не знімають з гарантії, якщо Ви щось там поставите... і я Вам про це говорив
    Ось у цьому і вся суть - хай виробник зразу все чесно в середину встановить і потім хоч сургучові пломби ставить на всі саморізи кришки - прийшов покупець у магазин: - а покажіть ось цю функцію - у магазині за 5 сек. під'єднали рукав з подаючим заправленим порошковою проволокою (без газу) - вжик - супер - працює - беру! разом з подаючим! з рукавовм і цим дротом! з хамелеоном! зараз! - відразу мани продавцю, мани виробнику, покупець щасливий бо все відразу провірив - все супер! - радить сусіду/куму/на роботі ...сарафанне радіо...мани..мани.. - це чомусь ССВА не потрібно.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный Аватар для Angek
    Поблагодарили 233 раз(а) в 152 сообщениях
    Цитата Сообщение от mirek Посмотреть сообщение
    Ось у цьому і вся суть - хай виробник зразу все чесно в середину встановить і потім хоч сургучові пломби ставить на всі саморізи кришки - прийшов покупець у магазин: - а покажіть ось цю функцію - у магазині за 5 сек. під'єднали рукав з подаючим заправленим порошковою проволокою (без газу) - вжик - супер - працює - беру! разом з подаючим! з рукавовм і цим дротом! з хамелеоном! зараз! - відразу мани продавцю, мани виробнику, покупець щасливий бо все відразу провірив - все супер! - радить сусіду/куму/на роботі ...сарафанне радіо...мани..мани.. - це чомусь ССВА не потрібно.
    про ССВА Ви трохи не праві, реально по кількості проданих апаратів - №2 в Україні, перший Патон, так що вони точно це роботи не будуть... На даний момент напіватомат від Атома робить дуже сильну конкуренцію і ССВА і Енергії і китайцям... думаю ситуація, по троху, буде змінюватись...
    на рахунок печаток і саморізів - це точно не про ССВА, не треба забувати, що самі ходові їхні моделі для заробляння грошей, це 180 та 270-а моделі, а там без регулярної прочистки і продувки - поломка, тому і ніяких там печаток і пломб не буде...
    А ССВА міні Самурай робився якраз для того, щоб клієнти мали саме ССВА із багатим функціоналом по ціні набагато нижче, ніж моделі 180, чи 270, от і все...
    Із напівавтоматом такаж сама ситуація...
    Інвертор, то інвертор, при чому його ціна є досить низькою і він конкурентних і в роботі непоганий і схемотехніка продумана і кількість звернень на сервіс один із самих низьких, знаю по кількості звернень в ремонт потих апаратах, котрі продав...
    АТОМ I-250D - пожалуй лучший инвертор...

5. Пользователь сказал cпасибо:

bodik55 (23.07.2016)

+ Ответить в теме

Ваши права