Показано с 1 по 10 из 510

Тема: SSVA-MINI «САМУРАЙ»

Древовидный режим

Зарегистрированный Аватар для Angek
    Поблагодарили 233 раз(а) в 152 сообщениях
    Насмішили Ви мене своїми питаннями і своїм вибором інвертора... За цей час, що Ви апарат вибираєте, мій знайомий купив квартиру, потім продав, і купив будинок... і ще навіть трохи грошей залишилось, завтра на віддих в Грецію їде, а Ви всім телефонуєте і задаєте одні і ті ж самі питання, при чому телефонуєте на завод і щось питаєте...
    Якщо чесно, то поставте себе на місце працівників заводу і все стане ясно...
    А тепер по Ваших запитаннях
    Цитата Сообщение от mirek Посмотреть сообщение
    Чому ви не публікуєте всі нюанси комплектації інверторів і не публікуєте на сайті примітку про можливість опцій за додаткові кошти (кнопки/розєми/трансформатори і т.п.) ?
    Тому, що, можливо, структура сайту не дозволяє таке зробити, а на сайті не тільки один Самурай, а переробити сайт - від пару тисяч грн. з такою кількістю товару...
    у кожного оптовика є прайс і це там вказано, цікавить прайс - беріть партію на пару десятків тисяч гривень на місяць і продавайте, і буде Вам щастя...
    Бо не байдуже і продажі Самураїв падають, ССВА рекомендує 3500 , а дилери тихо продають 3300 і всерівно у них є маржа навіть з бесплатною доставкою...
    Відпускна 2500?
    Ви помилились, оптова ціна 250грн., ми просто жируємо...
    А якщо чесно, то без надання знижки у нас люди не хочуть купувати, привичта торгуватись всюди збереглась, от тому і ціна може плавати +/-100 - 200грн.
    Це нагадало одного менеджера Енергії, який мені хотів продати апарат за 2700, а випадково сказав, що через НП до нього не надійшли кошти від іншого покупція 2500
    У телефонній розмові я Вам пояснив що і як, і чому не варто дивитись на "сирі" апарати, тим більше тоді, коли про них не знає жоден оптовик
    АТОМ I-250D - пожалуй лучший инвертор...

2. 4 пользователя(ей) сказали cпасибо:

ERC (22.07.2016), mirek (22.07.2016), Naum (24.07.2016), Svarnoi (22.07.2016)

Ваши права