[QUOTE=allibabayevich;49467]
Ви займаєтесь виготовленням дроселів на замовлення, чи для себе експериментуєте ?
[QUOTE=allibabayevich;49467]
Ви займаєтесь виготовленням дроселів на замовлення, чи для себе експериментуєте ?
Для початку загляньте чи є місце куди дросель вмонтувати і на яку напругу стоять діоди - якщо на 200 вольт то краще не ризикувати або додатково ставити захисні супрессори. Потім візьміть мінусовий провід наматайте на якусь масивну сталеву деталь - витків 5 буде достатньо , і спробуйте варити - якщо вас буде влаштовувати результат то можна модернізувати . Оригінальний дросель можуть доставити в СЦ - зверніться може допоможуть . А якщо бюджет обмежений то можна вкластись в 400 грн і самостійно вмонтувати власний дросель .
Патон 250Р
Nykson (10.01.2024)
На жаль,нема такої можливості. В еко серію, дросель з серії про, встановить не можливо.
Про що тепер точно шкодую, так це те, що не додав тих 1,5-2 тис грн, та не купив 160 про, а взяв натомість 200 еко. Варіант з придбанням якогось “лівого” дроселя за 1000 грн, теж не вселяє оптимізму.
Не читав цю тему повністю , тому не зрозуміла причина такої ворожнечі… Як би там не було, а на мій особистий погляд - це не зовсім нормальне явище.
Для того форум й існує, щоб люди могли ділитись інформацією. Шкода тільки , що я не потрапив сюди раніше, ще на етапі вибору інвертора. Бо той форум,де я намагався отримать якусь пораду, м’яко кажучи не зовсім відвідуваний виявився. І якісь поради,вже став отримувати постфактум.