+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 198

Тема: Вопросы новичка в TIG

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
    Андрюха та я давно зрозумів що ти свій, все ок ! Героям слава !

Рами велосипедні та веломобільні просто всі європейські спеціалісти варять аргонкою . Але там важливий широкий діапазон налаштувань . Налаштувань і функцій має бути багато ! Якнайбільше . Тому не поспішатиму .
    От якраз Джисмі європейські вело-зварко-майстри хвалять . До того ж ці джисмі йдуть експортом і на західну європу не тільки до нас на східну , тож якщо щось то я його і в Польщу на ремонт зможу звозити , тут недалеко .

Зарегистрированный
    Поблагодарили 134 раз(а) в 112 сообщениях
    Я вобщем то сильно не вдавался , но все три аппарата приблизительно идентичны по возможностям . У меня дома HYL TIG 200 P AC/DC , так вот как то раз пришлось варить стульчик из стальных трубок , в смысле ремонтировать ( внизу ножки связаны кольцом из трубки ) , заметил что появился какой то шат , посмотрел , оказалось что в местах приварки ножек к кольцу вокруг по контуру швов трещины в основном металле (полопалось , повыламало ) . Толщина стенки наверное около 1,5мм. , а может и меньше (не замерял ) , так варил без пульса , всё отлично , только не удобно через каждые 0,5 - 1 см . менять положение (малый радиус плюс пересечение трубок .

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме

Ваши права