+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 75

Тема: Пожелания производителю

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 7 раз(а) в 6 сообщениях
    Вітання.
    Хочу пожалітись на ваших партнерів у Львові.
    Варю в основному MMA і TIG, але тут підвернулась роботка з тонким металом, електродом погано, аргоном дорого і дуже довго буде. Вирішив прикупити ПА.
    Погуглив, вирішив підтримати вітчизняного виробника, а коли побачив цінник на ПДГ-180И, вирішив, що маст хев якщо сподобається, бо окупиться за тиждень та ще і діткам на морозиво залишеться.
    Захотілось його подивитись/помацати.

Відкрив сайта, у місті аж 3 партнери, причому один просто через дорогу
    Зайшов в контору, питаю... а вони морду кірпічом і говорять, що ми зварками не займаємось, хоча раніше в нас працював один, який барижив інверторами.
    Ладно, йдем далі, але вже дурних нема, спочатку телефоную.
    Альо, альо...
    - Чи маєте в наявності ПДГ-180...
    - нє, нема, продали всі, ціна 18..
    - нє, нє, мені ПА потрібен
    - а ПА, залишайте телефон
    - "..."
    - взнаю ціну, передзвоню
    - я з прайсом ознайомлений, мені б подивитись на нього
    Але на жаль на другому кінці дроту вже нікого не було.
    Ну і хрен з ними, є ще 3 варіант, до них хоча і через все місто перти, але дзвоню:
    - мені б на Елсва ПДГ-180 глянути
    - є такий, але ми його не рекомендуємо, за цю ціну є кращі варіанти.
    - добре, глянемо і на інші варіанти, до якої працюєте?
    - до 16
    - ок, їду...
    Приперся я значить до них 15:20, на столі гаряча курочка, огірочок/помідорки/цибулька нарізані, під столом ще щось . А я і не обідав.
    Кажу, я дзвонив за Елсву, показуйте. А вони витягують папірчик з цінником и тичуть мені. Я кажу нє, пацієнта мені, живого.
    Короче, виявляється в них нічерта нема, і парили мені трансформаторну тумбочку за 5 з копійками до якої в комплекті тра ще вилочний погрузчик, ібо важка собака.
    Говорили, що інвертор хорошим бути не може, тільки трансформатор може варити по фен-шую. Згадалась стаття про Тёплый ламповый звук, рекомендую почитати.
    Ще розказували, що продали ПА Елсви, і він вертався до них 3 рази за 2 місяці. Ну ладно, то їх проблеми.

Прийдеться їхати у відпустку от з такими враженнями.
    І розберіться із своїми партнерами

Зарегистрированный
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
    Одно маленькое пожелание - на картонной упаковке указывать модель сварочника (на коробке кроме надписи Элсва ничего нет).

В моем случае, магазин при отправке перепутал коробки и отправил вместо 180-й, 160-ю Элсву. Заменили оперативно, но как говорится...

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме

Ваши права