исходя из видео какой-то поц туда уже лазил самостоятельно , а потом отправили в сервис .
я бы тоже не стал после кого-то делать или назвал - бы адекватную цену для себя , что в данном случае патоновцы и сделали
Вид для печати
исходя из видео какой-то поц туда уже лазил самостоятельно , а потом отправили в сервис .
я бы тоже не стал после кого-то делать или назвал - бы адекватную цену для себя , что в данном случае патоновцы и сделали
Апарат був гарантійний, щось темнять, по легенді спалили два електрода і прислали цілу сторінку "діагностики"...
У відео ч.1 автор чітко вказав назву свого проекту - "не знаю як воно придумано, тому із Патона зроблю Кайзер" і викинув лишні детальки :)
В ч.2 буде - "не вийшло, тому тепер зроблю утюг..." ;)
Патоші нема жодних шансів вижить...
А загалом стосовно цього форуму:
Патон тут відстоюють лише власники цих апаратів, сам виробник самоусунувся і жодної уваги не приділяє різним закидонам,
, а різні стартапи - агресивно відстоюють їх розробники, технологи, продавці і лише у відгуках присутні власники...
Такий не рівний діалог...
Уже давно пора чесно назвати "Атом-форум" і залишити лише фанатів цього виробника (як "Опель-форум", "Нісан Україна" та ін.) і тоді можна на всіх правах "чесно" обс..@ти інших виробників...
Просто це таке ноу-хау заманити читачів-покупців "обєктивністю" форуму, поплювать на конкурентів і "аргументовано" відкрити сакральну істину...(не факт що зразу купите - у них постійно чогось нема: то плат, то деталей,то...ні в одному магазині готові не стоять, фактично під замовлення).
Ну-Ну-Ну: тут відповідають лише власники Патонів - сакральне пишіть у своїх пісочницях...
П.С.: У нашу "маленьку" секту свідків Патона не лізьте - і ми не будемо вам портить малину...
Реакцію на пост бачите - що і не потрібно було доказувати :)
Да ладно Вам. По моему все аппараты достойны уважения, даже самые дешёвые китайцы. Ведь там тоже есть такие дорогие сердцу силовые элементы :). Хоть и работаю на Энергии, но в защиту Патона могу сказать, что по крайней мере в ранних версиях их аппаратов силовуха была заложена с невменяемым запасом. Именно с НЕВМЕНЯЕМЫМ. Смотрел внутрь и удивлялся: нахрена в аппарат, который выдаёт 160А, поставили 6 диодов по 80А :confused:.
Наш магазин продает по нескольку Патонов каждый день, их продукция лучше многого, что можно встретить на украинском рынке, но когда дело доходит до сектанства, типа Патон ВДИ-250Р - мій Патоша Максік Ррр.. раніше був Мінік - ВДИ-MINI 150А ... Підріс, то це печалька:( Хотя у каждого свои причуды)))
Не печалька, а супер що підріс :)
Мир, дружба, кукурудза...
Це Ви написали "их продукция лучше многого" - вважаю Патону є куди розвиватися так само як іншим.
Нам потрібно бути не просто кращими порівняно з дешевими апаратами китайського виробництва, а йти до рівня лідерів, а питання мультисистемності чи спеціалізації це окреме рішення виробника - головне, щоб якісно.
От спробуйте порівняти українські апарати з американськими/європейськими/китайськими(якісними) одного функціонального чи елементного рівня - тоді ми зрозуміємо чи ми бананові.
Будете здивовані, але я варив самим крутим Фроніусом... 2 роки назад предствники із Стрия були у нас у місті, проводили презентацію, мене запросили на кафедру зварювання університету нафти і газі, саме на їх базі була презентація. Я варив їхнім інвертором... Що можу сказати, я не відчув різниці між своїм особистим Атомом I-250D. Реально він варив так, як мій Атом, а от ціна була на рівні 1800 євро, на той час Атом I-250D коштував не повних 350 доларів. Так що на рахунок іноземних аналогів - тут не все на користь їх...
Скажемо, промислові аналоги Енергії, скажемо ВДС-500 у порівнянні із Есабом, Фроніусом, Меркле, Хохом, ЕВМ і інших, коштують інколи в 5 разів дорожче Енергії, а варять одинаково. Не випадково представиники Бурштинської ТЕЦ, котрі біли присутні на презентації Фроні, відмовились від співпраці на користь старих трансів Патона...
Трохи так і не так - у деяких з них системні авторські розробки з регулювання/автоматизації додаткових параметрів (у нас такого аналога ні в кого нема) - і це лише взято із поверхні інформації, що мені відомо як мимо проходящому...
Патон та інші виробники не можуть зараз собі дозволити таку затратну розкіш впровадження реальних (чи спірних) інновацій у масові моделі - будемо пізніше видумувати аналог "по мотивам" (як з деякими функціями).
Тут з цими ноу-хау і фахівець голову поламає...
Може ці допи - чудеса маркетингу, а може дійсно у 1 випадку із 10 пригодиться...як гніздо напівавтомата у ПатонахР та ССВА...
Можливо, ринок диктує свої умови, не готові у нас люди купувати зварку за 2000 євро, бо не заробляють таких грошей. В ЕС зварщик аналогічного нашого 4 розрядку по ПА може отримувати до 2500 євро, аргончики отримують в 2 рази вище, тому вони і можуть собі купувати такі дорогі апарати. У нас поки такі апарати не користуються попитом і ще не скоро будуть користуватись, на жаль ...
P.S. А на рахунок Патону - сильно мене розчарувала їхня ціна після 11 вересня, особливо на серію "P"... аж на 1000грн. дорожче
Питання не зовсім про ціну, а про інновації.
Наприклад ПатонР зробив свою розробку для роботи без осцилятора,
Елсва свій варіант антистику,
ССВА варіант форсажу,
ССВА та Атом різні варіанти змін програмного забезпечення...
Так і тут - метал та процес його плавки має скільки різних параметрів з можливістю спроби впливу.
чувствую придется у патона выбивать деньги за рекламу :D илии пусть берут в штат сотрудников :D
Велике дякую! :)
Жалко НП не пересилає могорич... ;)
Ще там CEL для тестів потрібно?
П.С.: Всі швиденько за Патонами (поки ще раз не подорожчали у зв'язку із цим тестом) !!!
П.С.2 : у колекції уже Патон Міні?
Наскільки зрозумів вже є: Патони - 160Р, 200Р, Міні; Енергія Шмель180...
Одиссей одеський є?
СЕL один остался ;) можешь 10-к выслать , хай лежать . шмель тоже ими варит достаточно уверенно . уговорил напарника его оставить . интересный аппарат , надеюсь вылечат
аппараты все на рабочих местах . миник брался как миник для мелкой работы , петли гаражные приварить и т.д и т.п чтоб не таскать с собой кирпичи ;)
стоит каждой потраченной гривни , седня принес в цех , попросил мужиков у которых бородатый опыт любых типов сварки поварить им до обеда в рабочем режиме
общий вердикт дословно : к сварке притензий нет
канеш экскаваторный ковш он не потянет переваривать и это не его задача
я правильно понимаю что mirek не смог миником варить этими электродами а вы смогли ? мне как чайнику не понятно это видно
Два шви зробив на пробу - мало досвіду роботи із електродами з основним покриттям, тому і з цими в целюлозі у мене залипало...
Апарат у мене в захист не йшов, антистик/форсаж все працювало :)
П.С.: Тому був і вислав на пробу в тестах, щоб зрозуміть, що за електроди купив ;)
да , опыт , опыт , опыт и возможности аппарата . фок цел , феникс 7018 и тем более Т590 очень противные . это не монолит который горит на любом сралоскопе , но применяются там где это нужно
если это видео не понятно , то подобные электроды отобьют желание заниматься сваркой
по ощущениям фокс цел проварит 8-10 мм с легкой разделкой
седня миник отличился дважды можно сказать
сначала на работе начал капризничать ПА и пришлось варить кое-где металл 1 мм патоном . справился великолепно электродом 2 мм
и у шефа Infiniti надо было подварить водительское кресло не снимая сиденья прямо в салоне . приварить пластину 1 мм к гайке . ПА не рискнули из-за брызг и риска попались обшивку салона , а вот миник + 2мм УОНИ с отсутвием брызг аккуратно справились и с этой задачей
разломать место сварки не получилось
у меня хоть есть "религия" и вера в возможности техники , любой , которой я пользуюсь . и она меня не подводит , а только радует не взирая на недостатки , которые я всегда озвучиваю обьективно . совершенству нет предела и это факт
а некоторые только подписи меняют и аватарки не будучи уверенным в себе , чтоб не сказать больше .
больше видео снимать не буду , тем более снимать какие-то работы . двух видео достаточно , ответа толкового не последовало от другой техники , единственно что могу сказать что успел проверить Шмеля , достойный аппарат
вот тут Мирослав все четко сказал и добавить нечего
http://weld.in.ua/forum/showthread.p...ll=1#post28354
Баран , как ты выразился , варит уже не только балконы и заборы как шабашник , но и экскаваторные ковши для коммунальных служб и водопроводные трубы 800 мм для городского водопровода
а ты пробуй дальше аппараты и электроды :D , главное видео не забывай делать :D
Давайте будем ВЗРОСЛЫМИ....детский сад-штаны на лямках в сторону
Гройсман , Вайсман , Вальцман...........:D
врезка делалась Патоном Мини от генератора . к магистральной трубе диаметром 830мм и толщиной стенки 10мм был приварен сгон 1,5" . давление в магистрали 10 кг . через сгон магистраль была засверлена корончатым сверлом . шов прекрасно выдержал гидроудар при закрытии крана
http://savepic.net/10177644m.jpg
Мини, стенка 10мм, труба с водой, которая не плохо отводит тепло. Чё-то как-то не верится, и видео не о чём. Шутите?
да какие шутки ? :-) видео как раз о прочности сваренного соединения в условиях исходных данных . телефон к сожалению не передал звук гидроудара , как выстрела , в момент закрытия вентиля . человек за кадром -же говорит : главное чтоб кран не улетел , а они такое наблюдали не однократно при хреновой сварке и меньшем давлении в полтора раза
==========
так что вот вам и миник :D
толщина стенки сгона какая?
в понедельник могу сказать точно , замеряю . есть еще два таких . не толстая , до 3-х мм
что было дано , то и было приварено . тема не про штуцер , ей богу нет желания обьяснять детали и для чего делалась эта временная врезка