Сообщение от
realCAT
Доброго дня. Хочу купити напівавтомат для гаража. Бюджет до 15к грн. Потрібно варити чорний метал (70%), нержавійку (20%), алюміній (10%). По алюмінію читав, може колись куплю TIG AC/DC.
Отже, вибираю між Атом I-180 MIG/MAG, SSVA-180-P, Патон ПСИ 250S, ПДГУ - 207 "Патриот" режим MIG/MAG.
Режим ММА, зарядку та пуск двигуна не беру до уваги, .
Почитав форуми, інструкції до них, якщо щось неправильно то поправте.
Атом регулюється: 2Т/4T, потс-, пред- газ, індуктивність.
SSVA регулюється тільки нахил ВАХ, то те саме, що в Атома індуктивність? Осцилятор тільки в режимі TIG для запалювання дуги.
Патон, заварювання кратера, пульс режим(регулюється 3 параметра). Пишуть що роблять в Китаї, відгуків мало, або не знайшов. Гарантія 5 років.
ПДГУ-207, пульс(що регулюється і як не зрозумів), елементи синергетики, цитата з інструкції:
После выбора режима работы, основной дисплей подскажет дальнейшие действия: нажать кнопку горелки / подключить АКБ. Это активизирует данную функцию и позволит аппарату синергетически управлять данным процессом по последним установкам, либо менять эти установки в рамках данной функции. Може хтось більше пояснити про ці елементи синергетики? Ніде не можу знайти діапазон регулювань швидкості подачі дроту, може хтось знає?
Протяжка у Атома така як у Самурая, а в SSVA/Патона/ПДГУ-207 однакові? Тільки в SSVA можна за додаткову плату поставити 4-ох роликову протяжку?
Вибираю десь тиждень вже, не можу визначитися варто до Атом/SSVA доплатити і купити Патона/ПДГУ-207 з можливістю більш-менш варити алюміній?
І ще таке питання існують суто MIG/MAG без ММА, TIG, з широкими настройками та пульсом до 15к?
Наперед дякую за відповіді.