Сообщение от
mirek
МУМУ рік назад і МУМУ сьогодні , на жаль, дві різні собачки...
Співвідношення різних вітчизнаних інверторів раніше було різне по ціні і по функціоналу у кожного була своя ніша і покупці, а зараз у звязку із ціною від 2500 до 3000 постійне виробництво лише Елсва, а за 3000 - лише ССВА і Атом.
У одній ціні Альтаир і Самурай (функція зарядки АКБ) - звичайно вибір буде за Самураєм.
У одній ціні Техмікс/ИИСТ/Карпати і Атом - вибір найчастіше за Атомом.
Писали про талановитих самоуків, які вільно паяють розєми, роблять самопальні транси - вони не будуть купувати ці дорогі українські інвертори - для них це не доцільно і китай за 1400 створить у їх руках чудо.
Хто це купує? - думаю більшість непрофесіонали для епізидичних робіт (як дрель), але хочуть апарат без клопотів і без думків про ремонтопридатність.
У мене тесть декілька раз у рік використовує новий італійський DECA - ідеально у нього виходить, але він не професіонал і кожен день/місяць ним не працює - це на тему купи дешевий ремонтопридатний для разових робіт.
Уявіть - Ви місяць готувалися, вирізали/зарізали , включили і не змогли до кінця зробити - понесли свій ремонтопридатний на безкоштовний гарантійний сервіс.
А Професіоналу придбає фірма за 10-20тис., або він сам за 8-10тис. - це інша категорія інструменту і інша тема на цьому форумі.
Якщо у мене були питання і сумніви це не тому що на думку продавців "неправильний/хворий" а тому що НІХТО з продавців на цьому форумі нормально не зміг/не компетентний нормально надати пояснення, а пояснення надали звичайні форумчани у т.ч. і по розєму - він у комплекті до подаючого присторою - це було просто - але продаванам мозгів не хватило.
Тому моя рекомендація таким як і я простим покуцям інверторів - пишіть особисті приватні листи власникам апаратів, які Вас зацікавили, а всі листи і опуси на форумі від продаванів - ІГНОРУЙТЕ!
- це не компетентні псіховані особистості-сноби-зазнайки не здатні пояснити покупцю елементарні речі, бо самі цього не знають і завтра вони будуть продавати пилесоси/чайники бо їм це все по х... новая пачка чипсов пиши дальше....