а проверь конденсатор 100п рядом с 17 выводом субмодуля. одним концом к резистору р25 а другим на землю
Вид для печати
показує 2 нанофаради
і 15 ом
якщо стати в точці зєднання конденсатора і резистора Р25 одним щупом і на масі другий щуп
або між 13 ногою субмодуля і масою
маркіровка конденсатора в цьому ланцюгу 103j100
дякую всім за підказки і за те що носом тикаєте мене в причину несправності мого інвертора!
Вітаю всіх з Новим роком! Та прийдешнім Різдвом! Міцного Вам здоровя, миру та злагоди!
Надіюсь на Вашу допомогу у майбутньому.
Не хочу Вас відволікати від святкувань і відпочинку. Тому до інвертора буду вже дивитись після Різдвяних свят.
Дякую!
и вам не хворать. вместе с вами и мы осваиваем новое. вместе отремонтируем, изучим, модернизируем. учиться не поздно. встретим новый год, отпразднуем рождество, а там и работой займемся. всего вам найлучшего. уточните место жительства. веселих свят...................
Я торгував такими і користувався, гарно працює краще від пульса у 100раз
Я такими торгував пульсами мені несподобався погано робить Дніпро краще я сам зварщик клеймований маю досвід
мені, мабуть, не пощастило. Пульс якраз працює "на ура" від перших чисел липня минулого року до сьогодні. Єдине що я зробив- відкрив його і продув від пилу всередині. Бо доводилось на будові варити, ну і не у лабораторних умовах :)
Щодо Днепр ДИС,- я його вибирав дуже довго. Читав огляди, відео дивився, він відразу мені сподобався. Але ним я спалив лише пачку електродів, можливо менше. Я схиляюсь до того що я щось пішло не так коли я варив на тонкому подовжувачі. Я хочу залишити його собі після того як справлю, маю надію.
Скажіть, будь ласка, що може бути не так? Куди в першу чергу дивитись? Чи були випадки повернень зварочників з такими симптомами як у мого зварочника? Дякую.
я маю на увазі зварочник такий:
Вложение 2340
а не такий:
Вложение 2341
Хоча, можливо вони нічим не відрізняються...