PDA

Просмотр полной версии : Сварочный аппарат WELDER BX1-250C

Anatolii-2
29.11.2016, 08:14
Здравствуйте шановні форумчані. В мене зварювальний трансформаторний апарат WELDER BX1-250C і виникла така проблема. Я два дня варив прицеп електродом 3 моноліт. Пару разів він перегрівався і відключався но після охолодження він працював далі. І раптом він перестав варити і став видавати звук як при заліпанні електрода. Я його відключив. Розібравши побачив що вторічна обмотка дуже гаряча, первічна так собі. Не може бути причина що замкнула вторічна обмотка, чи може щось інше бути.

Semivosa
29.11.2016, 09:12
скоріше за все так і сталося,ввімкніть і подивіться на лічильник,якшо світло круте як самольот,знач замкнуло.

Anatolii-2
30.11.2016, 22:10
Може хто розбирав сам трансформатор, для того щоб перемотати обмотку, буду дуже вдячний як що підкажете як його розібрати.5497

Semivosa
30.11.2016, 22:14
щоб сердечник зняти?треба різати залізо болгаркою,або витки так розмотувати,що з цього вийде,не скажу.

Anatolii-2
30.11.2016, 22:20
щоб сердечник зняти?треба різати залізо болгаркою,або витки так розмотувати,що з цього вийде,не скажу.Я так зрозумів що він там заварений. Буду пробувати. Дякую за підказку.

optopara2
01.12.2016, 17:21
У сусіда схожий аппарат, так я його 3 рази йому вже розбирав . Там протирається ізоляція на проводі як правило впритул до пластинки , на якій стоїть термозахист. Пізніше , з часом, ізоляція може протертись і в інших місцях .

Anatolii-2
02.12.2016, 21:41
У сусіда схожий аппарат, так я його 3 рази йому вже розбирав . Там протирається ізоляція на проводі як правило впритул до пластинки , на якій стоїть термозахист. Пізніше , з часом, ізоляція може протертись і в інших місцях .Дякую за відповідь і за підказку. Через пару днів буду дома, тоді буду пробувати шукати. Желізо буду розрізати вже в останній момент,якщо нічого не знайду і дійсно прийдется перемотувати вторічну обмотку.